MILOŠ BIKOVIĆ: Očuvajmo celovitost Srbije, pobede su pred nama

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/PINK

Glumac Miloš Biković, koji je veoma popularan u Rusiji, postavio je nekoliko fotografija na svom Instagram profilu, tražeći od svojih pratilaca da podrže teritorijalni integritet Srbije.

On se posebno obratio Rusima koja ga prate na Instagramu, nastojeći da se izvan granica Srbije proširi svest o kršenju Rezolucije 1244 SB UN.
„Pobede su za nama, ali i ispred nas. Jedna od njih je i očuvanje celovitosti Srbije. Srećan Dan pobede”, istakao je Biković.

Ovu objavu na Instagramu, u okviru koje se nalazi i fotografiju iz filma „Balkanska Međa”, Biković je potpisao sa: „Nisam služio vojsku i ratovao, ali je ovo moj mandat. To je film koji će pomoći da ne zaboravimo one ljude koji sudali svoje živote za nas u borbi za našu slobodu”.

KO POSLEDNJI IZAĐE NEKA UGASI SVETLO! Nemačka potražuje MILION RADNIKA: Evo koje struke se najviše traže, ne treba ni fakultet!

Na drugoj slici vidi se Bikovićev deda (na slici levo), borac Narodnooslobodilačke vojske Jugoslavije, inače nišandžija u PVO, i njegov prijatelj borac Crvene armije (na slici desno). Fotografija je snimljena u Zagrebu, neposredno posle oslobođenja 1945. godine”.

Na poleđini te fotografija nalazi se poruka tog borca Crvene armije i njegova adresa, koju je glumac takođe objavio, a poslednje reči u poruci su: „Molim vas nemojte zaboraviti”.

NEMCI ISTORIJSKIM OTKRIĆEM ZAPREPASTILI SVET – SRBIJA JE OSNOVANA 490. GODINE, sa prestonicom u Skadru, obuhvatala je ceo Balkan i imala je više od 40 kraljeva

„Nije zaboravljeno! Hvala vam za podvig. Hvala vam za slobodu”, naveo je Biković.

       

(Dnevne.rs/Izvor: P.O., Politika.rs)