MILOMIR MARIĆ RASKRINKAO KRISTIJANA: On je maneken kriminalac, nikoga nije ubio i opljačkao! (INFO)

voditelj-farmer

foto-marina-lopicic/ damir-dervisagic

Pa on nije nikoga ubio, opljačkao, ja sam znao opasne ljude, rekao je Milomir

Kristijan Golubović važi za žestokog momka, a tako se i predstavlja u rijalitiju “Farma” u kojem trenutno učestvuje. Zbog svega onoga što je pričaio u ovom programu, on je juče na kratko napustio imanje kada je policija došla po njega kako bi ga odvela na saslušanje. Iako priča da je opasan momak, Milomir Marić tvrdi suprotno. On je rekao kako Kristijan nije nikakav kriminalac, a da je zbog svojih praznih priča proveo silne godine u zatvoru.

[adsenseyu5]

“On je maneken kriminlac. Pa on nije nikoga ubio, opljačkao. Ja sam znao opasne ljude. On je slušao te priče od tipova koji su ubijali i svašta radili. Voleo je te priče, a zbog toga je 20 godina proveo u zatvoru. Ljudi misle da je on neki šef mafije, a on je običan maneken kriminlac”, rekao je Marić u emisiji Mgazin In.

Foto Printscreen Pink

Foto Printscreen Pink

Foto Printscreen Pink

Podsetimo, Kurir je u nekoliko brojeva objavio spektakularne priče koje je Golubović, kog čeka odsluženje zatvorske kazne zbog trgovine drogom, izneo u rijaliti programu. Golubović je tako rekao da zna ko je ubioAleksandra Kneževića Kneleta, iako je to ubistvo do danas nerasvetljeno. On je ispričao i da je snajperom trebalo da ubije Vojislava Šešelja u Batajnici 1993. godine, kao i da je naručio ubistvo svoje prve supruge. Golubović se takođe hvalio kako je pljačkao kuće, čija cifra dostiže čak i do 5.000.

[adsenseyu1]

(A. K. /Kurir)