Milojko pitao Britni Ris – da li spavaš mirno? Amerikanka BEZ DLAKE NA JEZIKU odgovorila i njemu i Ivani Španović (FOTO)

ivana

Foto: AP/Tanjug, Pritnskrin: Youtube

Svetska atletska šampionka u skoku udalj postala je Amerikanka Britni Ris, koja je pobedila rezultatom 7,02 metara.

Vrlo interesantna prepiska na Tviteru, na koju su reagovale i sama Španović i Tijana Bartoleta

Amerikanki je zlato dodeljeno posle vrlo kontroverznog takmičenja u Londonu, s obzirom da je naša atletičarka Ivana Španović u poslednjoj seriji imala bolji rezultat, ali je zbog bizarnog problema sa otkačenim brojem izračunat manji skok.

Veliki broj ljubitelja atletike, naročito iz Srbije, pisali su Risovoj na društvenim mrežama, a ona je, konkretno na Instagramu, brisala komentare.

[adsenseyu1]

 Zašto brišeš komentare koji ti ne odgovaraju? Znamo da je Ivana bila najbolja. Sve najbolje iz Srbije, zemlje fer sportista – bio je jedan od komentara.

Među onima koji su se obratili Risovoj bio je i poznati sportski komentator Milojko Pantić.

10 Comments on "Milojko pitao Britni Ris – da li spavaš mirno? Amerikanka BEZ DLAKE NA JEZIKU odgovorila i njemu i Ivani Španović (FOTO)"

 1. Milojko Pantić ne ume da se ponaša ali eto, voli da se oglasi, da se čuje za njega pa makar bez smisla! On je postavio jednoj sportistkinji (onoj što je uzela zlato) ali sve bi onda trebale da se pomere za jedno mesto a ona sa bronzom bi ostala bez medalje. Pantić je trebao sudijama da postavi pitanje (i eventualno polemiše sa njima ako to voli) a ne sportistkinjama, ali kako smo rekli, bitno je da se oglasi pa makar i na glup način kao sada!

  • Glup ti je komentar. Španovićeva je jedina u istoriji kojoj je oduzeta medalja a da se nije dopingovani. Amerikanka da je fer znala bi da treba da svoj stav o načinu na koji je stigla do medalje.

  • @miha bukovac< a sto Milojko Pantic ne ume da se ponasa? Zato sto je ono rekao za AV? Proziran si kao malo dete.

 2. Pogrešno prevedeno-ova je odgovorila:”zbog vas ona izgleda kao bolni gubitnik”,a ne kao neko ko zna da gubi.

 3. Umesto Spanovicke evo logicnog odgovora svim dusebriznicima u Srbiji pojedinacno i skupno.“Cale, molim te nemoj vise da me branis!

 4. Fer-plej ne stanuje više u sportu, sem po nekad…Nole.

 5. Kalamiti Džejn | 16. августа 2017. at 08:32 |

  Crni Milojko, ne blamiraj se dodatno, ti najbolje samo da pratiš fudbal, i to srpski, ili da se družiš sa navijačima. Nemoj čak ni fudbalerima lično da se obraćaš, pusti ljude, ne znaš kad kome treba da se obratiš. Da imaš m..da, ti bi se obratio onome ko je oderedio da može da da, i onome ko je dao Ivani Šapanović, i ostalima, zihernadlu da sa njom učestvuje na Svetskom prvenstvu 2017. godine, sa onolikom modernom tehnologijom i merenja i ostalog… E Milojko Mlojko, šta je kriva Britni, kako te nije sramota da joj se obratiš, onoliko uspešnij, vrednoj i pametnoj, DUBOKO SI ME RAZOČARAO, A IONAKAO MI SE NIKADA NIJE SVIĐAO TVOJ GLAS…Kao da se napinješ nešto… bezveze skroz. Ćuti i di kući napravi neku bašticu, zalivaj cveće, ostavi tviter, bolje.

 6. ЗОРАН МИЉКОВИЋ | 16. августа 2017. at 11:14 |

  Иванин штаб и логистичка подршка су подбацили…Постоје ручне шиваће машине,које стају у једну руку…има их код Кинеза…два минута посла…и нема проблема…Крив је онај који јој је дао шпенадле…две године мука и напора,трампљене за четири шпенадле…!…страшно…!

 7. Mislim da je zatajio Ivanin štab a i ona sama.Nemoguce da nisu znali propozcije a ako jesu zašto nisu i to rešili. PO STAROM NAMA SRBIMA SU UVEK DRUGI KRIVI SAMO mi NISMO

Comments are closed.