MILIVOJEVIĆ SLAVIO NA MAKSIMIRU SA ZVEZDINIM KAČKETOM! Besni Hrvat hteo da mu ga skine! (VIDEO) (INFO)

FUDBAL

Foto: Tanjug/AP

– Neću skinuti kapu, ne dolazi u obzir, ja sam navijač Zvezde – govorio je fudbaler Olimpijakosa posle opomene funkcionera Dinama

Pravu pometnju napravio je Luka Milivojević nakon pobede njegovog Olimpijakosa nad Dinamom iz Zagreba 1:0 u okviru trećeg kola Lige šampiona.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je pred novinare izašao sa kačketom sa grbom – Crvene zvezde, što je izuzetno naljutilo ljude iz Dinama.

Milivojević je dao nekoliko izjava, a nakon toga mu je prišao delegat utakmice i fotografisao ga.

Šef sigurnosti Krešo Antolić uložio je protest policiji i delegaciji grčkog prvaka, rekavši da to nije u duhu fer-pleja i da se radi o čistoj provokaciji, navodi “Jutarnji list”.

[adsenseyu5]

Skini tu kapu! Ovo je čista provokacija. Ne igra Zvezda, nego Dinamo i Olimpijakos – rekao je Antolić Milivojeviću, a ovaj je odgovorio:

Neću skinuti kapu, ne dolazi u obzir, ja sam navijač Zvezde!

Šta je, Dinamova kapa nije provokacija, a ovo jeste – takođe je rekao Milivojević.

– Namerno je to uradio bi provocirao. Ovde se radi o Ligi šampiona i Olimpijakosu, nisu oni nikakva Crvena zvezda – ponovio je Antolić.

Nakon toga je fudbalera policajac odveo sa strane i zapisao, piše portal i tek je tada Milivojević ipak otišao u autobus svog kluba.

“Kapu, popularnu šiltericu, dao mu je akreditirani novinar iz Novog Sada,” navodi Jutarnji list, dodajući da je na kraju meča Milivojević igrao rukom u kaznenom prosotru, ali da sudija taj detalj nije video.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)