MILAN JE JEDAN U 10 MILIONA: Pao je sa motora pri brzini od 170 kilometara na sat, polomio lobanju, I SVE JE TO POBEDIO! (VIDEO)

momak

Printskrin: Youtube/RULI Photo & Video Production

Čak 40 dana je bio u komi, a doktori su mu dali minimalne šanse da preživi. Međutim, on se probudio, i ne samo to…

Milan Mitić (27) iz Požarevca doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću 2010. godine, vozeći motor. On je motorciklom upravljao u alkoholisanom stanju i bez kacige 170 kilometara na sat zbog čega su posledice od pada bile skoro fatalne. Imao je otvorene prelome lobanje na nekoliko mesta, unakaženo lice… Doktori mu nisu predvideli oporavak, međutim, on ih je sve demantovao!

Kada je Hitna pomoć stigla na mesto nesreće, Milan je jedva davao znake života. Hitno je prebačen u Urgentni centar u Beogradu gde je registrovan kao N. N. lice staro 44 godine. Čak 40 dana je bio u komi, a doktori su mu dali minimalne šanse da preživi. Međutim, on se probudio, i ne samo to!

U komi je imao sepsu, pluća su mu otkazala, a očekivanja doktora su bila da će Milan, ukoliko preživi, biti “biljka” u budućnosti.Imao je tešku operaciju glave koja je trajala dva sata.

[adsenseyu1]

Posle šest godina velike borbe, Milan danas, kako kaže, živi normalan život:

Posle svega što sam preživeo, nisam pomislio nijednog trenutka da odustanem. Nakon operacija počeo je oporavak i dugotrajne terapije koje su mu pomogle da danas budem živ – rekao je Milan.

Printskrin: Youtube/RULI Photo & Video Production

Nakon osam meseci Milan je ustao iz invalidskih kolica i po drugi put je naučio da hoda.

Vežbao sam sve više i više. Osećao sam se bolje i posle dužeg vremena sam uspeo da funkcionišem sam, bez ičije pomoći – dodao je Milan.

Na kraju, imao je jednu jednostavnu poruku za sve

[adsenseyu1]

Nemoj da voziš kad piješ – poručuje Milan Mitić.

Pogledajte video o ovom neverovatnom čoveku:

(Telegraf.rs)