Milan iz Frankfurta rešio je da DEVOJKU ZA MORE pronađe preko društvenih mreža i ima 1 uslov: Već se javilo njih 20 (FOTO)

letovanje

Foto: Privatna arhiva

Nije uslov da nečeg bude među nama sem prijateljstva, napominje on. Neke od njih su slobodne devojke željne lepog putovanja, upoznavanja novih ljudi, razmene iskustva, širenja prijateljstva i otvaranja novih životnih vidika, a druge su ostvarene majke ili žene u braku

Nakon što su mu propali planovi za letovanje sa rođenim bratom, Milan Savić (33), koji već tri godine živi i radi u Nemačkoj, rešio je da devojku za more potraži preko Fejsbuka.

On je na grupi Live from Greece postavio status da traži osobu ženskog pola za letovanje u Grčkoj u drugoj polovini avgusta, a jedino što je naveo kao uslov je da to bude vedra osoba.

Usledili su oprečni komentari – jedni su ga pohvalili i podržali, a drugi osudili što pratnju traži baš na društvenim mrežama. Ipak, njega to nije mnogo dotaklo, pa je za Telegraf.rs otvoreno ispričao zašto je napisao takav status, koliko mu se devojaka do sada javilo i šta od njih očekuje.

Milan Savić, letovanje, Grčka

Milanov post izazvao oprečne reakcije, Foto: Printksrin/Facebook

– U inbox se javilo dvadesetak osoba. Neke od njih su slobodne devojke željne lepog putovanja, upoznavanja novih ljudi, razmene iskustva, širenja prijateljstva i otvaranja novih životnih vidika, a druge su ostvarene majke ili žene u braku.

-Od toga se jedna devojka skoro vratila sa odmora, i vrlo rado bi opet, i prenela mi je neka svoja veoma pozitivna iskustva gde je na taj način upoznala dosta kvalitetnih ljudi – priča Milan.

Milan Savić, letovanje, Grčka

Mesto za letovanje dogovoriće zajedno, kaže Milan, Foto: Facebook

Želja mu je da njegova saputnica bude dobra i pozitivna osoba, a onda je, kaže, moguće da se iz toga izrodi nešto zaista lepo. Sve ovo, dodaje, nije planirao. Status je spontano napisao nakon što su propali planovi za letovanje sa bratom.

VOZAČI: Rashladite automobil koji je bio parkiran na suncu za samo 10-ak sekundi (VIDEO)

– Na letovanje je trebalo da idem sa rođenim bratom, ali nismo uspeli da uklopimo termin godišnjeg. Onda sam došao na ideju da napravim post i na taj način otputujem i uz malo sreće uživam sa nekom devojkom. Nije uslov da nečeg bude među nama sem prijateljstva, ali ako kliknemo i svidimo se jedno drugom, ja sam spreman da iz toga napravimo zaista veoma lepu životnu priču sa hepi endom – zaključuje Milan.

On se još nije odlučio ni za jednu, a kako kaže, bilo bi mu drago da to bude devojka sličnih godina.

Pa dame, navalite!

             

(Dnevne.rs/Izvor: M.Leskovac, Telegraf.rs)