MIKULA SE VRATIO SA ONOG SVETA, A TAMAN ŠTO MU JE PROŠLO 40 DANA?! Snajka Marijana: Nije svejedno da se pokojnik šeta po kući (VIDEO)

penzija

Foto: foto Nećete verovati TV Prva printscreen

GORNJI MILANOVAC – Miloljub Glišić Mikula vratio se sa onog sveta i pojavio među živima tačno posle 40 dana! Pokojnik, a živ! Gde to ima?!

E pa ima u Pranjanima na Suvoboru gde Mikula radi i živi sa porodicom, koja je još u čudu kao i komšije.

Mikula je dovoljno živ da i sam posvedoči kako je grobaru pobegao s lopate… A da je mrtav saznao je kad je sišao u poštu u Milanovcuda podigne penziju.

– Prvo sam mislio da kasni i da ne bi Marine koja radi u pošti ne bih ni znao da sam umro… Nije smela da mi kaže, uplašila se… Marina kaže čovek stoji pred šalterom držim,njegovu ličnu i karticu u rukama… U penzionom u Čačku mi kažu da nisam na spisku živih i da ću dobiti razliku… što sam bio mrtav… Da su mi makar dali ono za pogrebnu opremu pa da to potrošim…

– Po ovom papirima meni je prošlo 40 dana – kaže Mikula u šali.

Čitavu stvar okrenuli su na šalu i njegovi ukućani pa mu sin kaže da je valjda bio red da oni prvi saznaju da je tata umro, a snajka Marijana kaže da joj nije svejedno što joj pokojnik šeta po kuće pa uz to i svekar…

         

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Nećete verovati)