MIKI ĐURIČIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA! Policija ga dovezla u Kupinovo, a NAJGORE TEK SLEDI! (INFO)

djuricic

Miki Đuričić / Printskrin: Instagram/mikidjuricickupinovo

Bivši zadrugar Miki Đuričić pušten je iz pritvora u Rumi. Kako je nedavno priznao krivicu, odnosno da je prebio Nadeždu Biljić i Suzanu Perović, kako ne bi išao u zatvor, dobio je nanogicu za odsluženje kazne. Trenutno se nalazi u svojoj rodnoj kući u Kupinovu.

“Miki je izašao iz zatvora u Rumi, gde je bio od 12. juna, kada je priveden zbog prebijanja Suzane Perović i Nadežde Biljić pred kamerama.

Tužilaštvo mu je tom prilikom zabranilo prilazak žrtvama, što znači da definitivno nema ništa od njegovog povratka u ‘Zadrugu’, kako se nagađalo.

On će narednih 12 meseci boraviti u rodnom selu u Sremu”, kaže dobro obavešten izvor iz Kupinova.

GROM IH UDARIO DOK SU VODILI LJUBAV NA ADI CIGANLIJI ISPOD ŽALOSNE VRBE: Skandal nastao tek u bolnici

Đuričić u Kupinovu neće imati nikakve prihode, a pošto je ostao bez honorara iz rijalitija jer je diskvalifikovan, sad se snalazi kako zna i ume, dodao je isti sagovornik.

On već moli neke od svojih prijatelja da mu priteknu u pomoć i smiluju se nad sudbinom koja ga je zadesila.

Pokušava da nađe vezu da mu ublaže kaznu, ali to teško ide jer je slučaj prilično složen i postoje svi dokazi koji ga terete za sva dela koja je počinio.

Inače, najviše ga brine to što će mu se ovoga puta suditi za sve ono što je u prošlosti uradio ostalim osobama koje je prebijao i maltretirao po raznim rijalitijima.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/Espreso)