Marinko Rokvić hitno operisan u Kliničkom centru Srbije

pevač

Foto: Printskrin/Youtube

Marinko Rokvić operisan je u utorak u Kliničkom centru Srbije, nakon rutinske kontrole lekari koji su ustanovili da folker mora da ostane u bolnici.

Prema rečima članova porodice Rokvić, folker je dobro podneo intervenciju i postoperativni tok teče kako je planirano.

Zbog pandemije virusa korona i bezbednosnih razloga, supruga Slavica, sinovi Nikola i Marko su sprečeni da obiđu muža i oca, ali su upućeni u njegovo trenutno zdravstveno stanje. To je potvrdio i pevačecv sin Nikola.

“Istina je da je tata juče operisan. Dobro se oseća i nadamo se da će sve biti u najboljem redu”, rekao je Nikola.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE ANASTASIJA, NJENA GOLA SLIKA IZ ARENE KRUŽI SRBIJOM! Rekli su mi da se skinem, šta sam trebala da uradim

Marinko je prethodnih dana bio veoma aktivan i ništa nije ukazivalo na to da mora pod nož. Inače, Rokvić se poslednjih meseci povukao s muzičke scene i maksimalno posvetio porodici, a naročito unucima, s kojima je provodio najviše vremena. On nije prihvatao tezge, već se pridržavao svih preporučenih mera koji je krizni štab doneo. Želeo je da sačeka da se situacija s pandemijom smiri, pa da nastavi sa radom. Pokušali smo da stupimo u kontakt i s njegovom suprugom Slavicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)