Mariju Milošević zadesila velika nesreća!

ćerka

Foto: Printscreen/EPA

Izvršitelji su joj pre godinu dana oduzeli četvorosoban stan vredan 800.000 evra i oglasili prodaju, ali je Miloševićeva ćerka tužila Antića i traži povraćaj svoje imovine.

– Marija je preko advokata podnela tužbu protiv dr Nikole Antića, kojom želi da spreči prodaju luksuznog stana. U tužbi navodi da je prevarena jer joj je Antić mahinacijama ukrao stan – navodi izvor „Alo!“.

Marijin stan u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića procenjen je na 59.894.866 dinara, a njegova prodaja na licitaciji, u maju prošle godine, završila se neslavno, jer se za njega nije javio nijedan kupac.

Marija je dostavila dokaze da je stan njen, dok je i dr Antić priznao da je prava vlasnica placa i stana – ćerka bivšeg predsednika SRJ. Naveo je da ona nema ništa s njegovim dugovima, ali banka i izvršitelji nisu odustali od prodaje.

– Marija je mogla na vreme da spreči oduzimanje stana, ali nije ništa preduzela. Uprkos molbama advokata i prijatelja, nije poslala punomoćje iz Crne Gore, kojim bi ih ovlastila da tuže Antića, iako su je svakodnevno molili da to učini. Njoj je bilo žao dr Antića, jer je bio dugogodišnji prijatelj njene porodice, a pogotovo zbog toga što je teško oboleo – kaže izvor „Alo!“, dobro upućen u prilike porodice Milošević.

Miloševićeva ćerka se osvestila tek kada je đavo odneo šalu i kada su joj izvršitelji zakucali na vrata! Tada je, kako je „Alo!“ ekskluzivno objavio, na brzinu iselila stvari iz stana na prvom spratu kuće na Dedinju.

Posuo je SODU BIKARBONU po zemlji: NEVEROVATAN trik za najslađe plodove! (VIDEO UPUTSTVO)

– Ona je 2012. Antiću prodala svoj stan na drugom spratu kuće. Lekar je tamo držao ginekološku ordinaciju s apartmanima, ali od para nije videla ni cent. Pošto je zapao u dugove, luksuzni stan otišao je na doboš. Marija se dogovorila s Antićem da mu proda stan u tri rate, a za kaparu je trebalo da joj isplati 160.000 evra. Druge dve rate, od 300.000 evra i 340.000 evra, trebalo je da uplati na račun njenog punomoćnika, u roku od tri meseca, ali je Marija na kraju ostala kratkih rukava – ispričao je ranije za „Alo!“ Marijin blizak prijatelj.

Doktor Antić je nadogradio i adaptirao drugi sprat, ali se proširio na Marijin stan na prvom spratu, koji je takođe pretvorio u ordinaciju. Uzeo je kredite, pa je Marijin i svoj stan stavio pod hipoteku.

Pošto banka nije mogla da naplati dug, aktivirala je hipoteku, pa su izvršitelji oduzeli stan od 229 kvadrata, u vlasništvu dr Nikole Antića, čija je vrednost procenjena na 54.213.139 dinara i oglasili prodaju.

BRAVO ČAČAK! Višestruko ranjenom BORCU SA KOŠARA nova kuća, traktor i posao

Izvršitelji prodaju i parcelu od 24 ara od 170.096.684 dinara, koja se nalazi u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, koja je u privatnoj svojini dr Nikole Antića i Dragana Hadži Antića, dugogodišnjeg prijatelja porodice Milošević. Antić je, kako saznajemo, takođe tužio ovog poznatog lekara. Ukupna procenjena vrednost placa i nekretnina, prema zaključku izvršitelja, iznosi 284.204.689 dinara.

(Dnevne.rs/Izvor: Anica Ćuruvija, Alo)