MANIJAK NAPAO STUDENTKINJU U AUTOBUSU GSP, PUTNICI JE JEDVA SPASLI! Kidisao je kao besan i urlao: Društvo je krivo što sam ovakav, želim da se opustim pored tebe, NE MOGU DA IZDRŽIM! (FOTO)

GSP

Foto ilustracija: printscreen/youtube

Studentkinja iz okoline Obrenovca jedva je spašena od pomahnitalog seksualnog manijaka, koji ju je juče napao u punom autobusu na liniji 860, od Savskog trga do njenog grada. Ona se posle napada nalazi u teškom psihičkom stanju, a najviše strahuje što napasnik još nije uhvaćen!

Devojka, čije je ime poznato redakciji, ispričala je za Kurir detalje ovog incidenta zbog kojeg je ceo današnji dan provela na tabletama za smirenje:

– Sinoć oko 22 časa dečko me je ispratio do autobusa, i nisam mogla ni da naslutim šta će mi se posle desiti. Napao me je seksualni manijak, i to pred svim ostalim putnicima. Kao besan je krenuo na mene! Urlao je da želi da bude sa mnom, da ne može da izdrži i da je bolestan. Ljudi su skočili da me brane, ali nisu mogli da ga odvoje od mene. Vikao je: “Društvo je krivo što sam ovakav! Želim da se opustim pored tebe!”, priča nesrećna devojka.

FOTO: ČITATELJKA KURIRA

Ona kaže da ju je na kraju spasio neki mladić, koji je uspeo da je odvoji od manijaka, ali je napasnik posle incidenta pobegao iz vozila.

“SELE SMO U NEKI DŽIP I OD TADA SMO NERAZDVOJNE” Priča o Cecinoj kumi ubijenoj pre 22 godine, ZALEDIĆE VAM KRV U ŽILAMA

– Sinoć i danas sam veći deo vremena provela u policiji, morala sam da dajem izjave. Pod velikim sam stresom i ceo dan pijem bromazepame, a što je najgore, napasnika još nisu uhvatili. Ne mogu da verujem da se sve to desilo u autobusu punom ljudi, kaže ova studentkinja, koja se nada da će prestupnik biti što pre pronađen.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)