MANDA SAD MOŽE DA POČIVA U MIRU: Bjelogrlić isplatio kumu kredit (INFO)

glumac

Foto: Wikipedia /Medija centar Beograd

Saznanje o kreditnom paklu kroz koji je prolazio poznati glumac Milorad Mandić Manda sa porodicom izazvalo je revolt i gorčinu čitave javnosti, ali brigu da pomogne porodici svog kuma i bliskog prijatelja preuzeo je na sebe naš takođe veliki glumac Dragan Bjelogrlić.

Upravo je on pokrio Mandin kredit od oko 86.000 evra, piše “Srpski telegraf”.- Bjela je dokazao da je pravi drug, kum i prijatelj.

Od trenutka Mandine smrti, preko sahrane i svega što je usledilo pokazao je koliko je veliki čovek! Nije časio ni časa, a bez velike pompe, i daleko od očiju javnosti, ne želeći da sebi pridaje na važnosti, skinuo je veliku brigu i teret porodici koja je i dalje neutešna zbog odlaska njihovog najbližeg – ispričao je izvor blizak Bjelogrliću.

[adsenseyu1]

Isti sagovornik otkrio je da se na Bjelino insistiranje da se problem reši, prijatelji udružili, a da je glumac najzaslužniji za okupljanje donatora i isplaćivanje duga.

glumac

Foto: Instagram

Manda je bio jedan od 22.000 građana koji su iste muke mučili zbog kredita u švajcarcima, jer je glavnica i njegovog duga, od početnih 79.000 evra, ubrzo dosegla velikih 86.000 evra.

[adsenseyu1]

Koliko težak teret nose ljudi sa istim problemima najbolje dokazuje saznanje da se krediti ovog tipa otplaćuju po 20-30 godina, a da za to vreme dužnici isplate i po sedam stanova.

(Dnevne.rs /Izvor: Nadlanu)

[adsenseyu5]