MAMA ANE NIKOLIĆ OGORČENA: Progovorila o zetu Rasti koji je PRETUKAO voditelja! Ovo niko nije OČEKIVAO (FOTO)

pevac

Foto: instagram

Stefan Đurić Rasta danas je uhapšen jer  je zajedno sa četvoricom prijatelja pretukao voditelja Slobodana Nešovića iz emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima” i to u njegovoj marketinškoj ageniciji.

Mama Ane Nikolić je bila besna kada je zamoljena da prokomentariše tuču njenog zeta.

“Odakle vam ideja da me zovete za tako nešto i da me pitate za Rastu i šta se dogodilo u marketinškoj agenciji”, besno je rekla Miljana, a kada smo je podsetili da joj je to zet sa kojim njena ćerka čeka dete, nije htela dodatno da komentariše.

 

[adsenseyu4]

 

“Kakve to veze ima, zovite Rastinu majku da vam komentariše”, rekla je Nikolićeva i zalupila slušalicu. Rastin advokat se oglasio povodom tuče, on tvrdi da Stefan Đurić Rasta nije kriv.

Foto: Printskrin/Instagram

Foto: Printskrin/Instagram

“Policija nije našla za shodno da mu odredi koliko će se zadržati. Dao je izjavu, zato što ga je čovek prijavio da je  izvršio fizičko nasilje koga nije bilo.

Radi se jednom scenariju oštećenog, koji po ugovoru izbegava da mu plati, po autorskim pravima. Tada je napravio scenario da ga je napao i vređao.

Oštećeni je završio u urgentnom centru po tom scenariju. Sada ne postoji nijedna krivična prijava, on je na slobodi”, rekao jeadvokat Borivoje Borović.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]