Majka Dragana Miloševića, fudbalera koji se obesio, PRVI PUT OTKRIVA: Moj sin se od siledžija krio u crkvi (FOTO)

zrtva

Foto: Telegraf

– Jedino važno da se nasilnici nađu iza rešetaka i da više nijedno dete ne ispašta zbog nanetih udaraca – rekla je Dragana

Dragan Milošević (22), bivši fudbaler koji se u ponedeljak 15. maja obesio o kvaku u svom domu na Novom Beogradu, može da bude personifikacija svega onoga što ne valja u državi.

Barem za njegovu majku Draganu Jovićević, koja optužuje pravosuđe, koje je predugo oklevalo u kažnjavanju onih koji su ga pre tri godine pretukli u kraljevačkoj kladionici.

Zdravstvo, koje nije izlečilo njegove “psihoze” prouzrokovane nasiljem. Policiju, koja nije uhapsila krivce. Medije, koji su objavili fotografiju njegovog leša na naslovnoj stranici i sve one koji nisu reagovali kada su se batine delile, ali i sve nas koji smo ostali imuni na ove i slične vesti.

 

[adsenseyu1]

Mladićeva majka kaže da joj je sada jedino važno da se nasilnici nađu iza rešetaka i da više nijedno dete ne ispašta zbog nanetih udaraca.

 – Mogu da gledam video, šta da vam kažem, hrabra sam! Za svog sina, pa makar bio i mrtav, uradiću sve!

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Nikad neću stati, boriću se dok se dvojica siledžija – koji su ga prvo ljubazno pozvali na piće za sto, da bi ga zatim krvnički šamarali, ubadali oštrom olovkom po telu, a najverovatnije i silovali – ne privedu pravdi – ispričala je ona.

SUPERPLAVUŠA IZ GRADSKOG PREVOZA JE JUNAK BALKANA: Džepario je, a onda ga je RAZBILA! (VIDEO)

Po prvi put je rekla i da se njen, tada 18-godišnji sin, prvo krio u crkvi, dok ga nije našla policija, koja je pozvala Hitnu pomoć.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Strašni događaj odigrao se pre skoro četiri godine, a za to vreme Dragan se zatvorio u sebe, prestao je da igra fudbal, napustio školu, pa čak nije ni završio polaganje vožnje, te došao do dozvole koju je jako želeo.

– Zbog stresa i traume koje je preživeo, lečio se na klinici za psihijatrijske bolesti. Meni ništa nije hteo da govori, ali znam da je izjavio da ne može da spava jer sanja kako ga tuku i da su mu doslovo uništili život – rekla je žena zavijena u crninu.

 

[adsenseyu4]

Svesna da sada mora da bude jaka – zbog sinova Vasilija (13), malenog vaterpolistu koji je u sobi zatekao obešenog brata, ali i Dimitrija (10), dečaka obolelog od cerebralne paralize zbog čijeg lečenja su se i preselili u Beograd – ova hrabra žena planira da organizuje nove proteste u Kraljevu i da se sudskim putem do kraja bori kako bi zaštitila sećanje na tragično joj oduzetog sina Dragana.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]