Majka dala 8.000 dinara za ekskurziju ćerke, a ovo je obrok! Nastavnici jeli sa švedskog stola na koji deca nisu imala pristup?!

majka

Foto: Tviter

Kada šaljemo osnovce na ekskurzije i rekreativne nastave, razmišljamo o sto stvari. Da li će tamo gde idu biti bezbedni? Hoće li slušati učitelje i nastavnike? Da li će lepo jesti ili “mrljaviti”? Svi koji imaju osnovce osetili su do sada na svojoj koži koliko koštaju razni poludnevni izleti, odlasci u pozorišta, a o ekskurzijama ili rekreativnim za mlađe i da ne pričamo. Tako se jedna mama pozabavila na Tviteru fotografijom ručka koji joj je ćerka poslala sa ekskurzije na Zlatiboru, iz hotela “Zelenkada”.

Na slici su pire krompir, grašak i komad mesa. Problem nije, bar prema rečima majke, u samom obroku, mada je i on upitan, već u tome, što su ostali gosti hotela i nastavnici jeli sa švedskog stola na koji deca nisu imala pristup, što su bila diskriminisana i nisu imala izbor u slučaju da im se ne sviđa ručak. Kada je dete pitalo nastavnike zašto mi ne jedemo što i vi, dobilo je odgovor: “Pa vi nećete ribu”.