MAJA NIKOLIĆ ISKRENO O RADU NA TELEVIZIJI: “Na RTS-u je mnogo gore nego na Prvoj”

voditeljka

Foto: printscreen/instagram

Harizmatična voditeljka Maja Nikolić već četiri godine je u timu Prve televizije, a nedavno se tom jatu pridružila i Jovana Joksimović.

Simptomatično je da su njih dve pre skoro deset godina radile na RTS-u, a sada će se prisetiti tog perioda. I dok za mnoge voditeljke misle da su u sukobu i da između njih postoji određeni rivalitet, to nije slučaj sa Majom i Jovanom. Nikolićevu smo sreli na jednom prestoničkom događaju pa smo je i pitale šta misli o prelasku Jovane Jokasimović i Srđana Predojevića sa TV “Pinka” na TV “Prvu”.

– Ne znam koliko je tačno prošlo vremena od kada ne radimo zajedno. Mislim da je njihov dolazak jako dobar za “Prvu”. Nismo imali jutarnji program i mislim da je to jako dobro. Radujem se da ćemo zajedno raditi – iskreno je odgovorila voditeljka koja trenutno vodi zabavni popodnevni program “150 minuta”.

Kada je 31. januara 2014. godine odlazila sa RTS-a, Maja se sa gledaocima pozdravila rečenicom: “Vi i ja se vidimo u nekoj drugoj emisiji”, a pitali smo je da li bi se vratila na Javni servis.

DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U RUMI: Unuk ISKASAPIO babu, pa otišao da igra igrice?!

– Stvarno ne razmišljam o tome. Znate kako, ljudi imaju tendenciju da idu tamo gde im je bolje, tako da sam sa RTS-a otišla u kuću gde je mnogo bolje, trenutno sam vrlo zadovoljna, tako da nemam planova da idem bilo gde – odlučna je voditeljka.

Dok je mnogi vide ispred kamera na jedan način, ona je kada se objektivi ugase posvećena porodici. Svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom Aleksandrom Nikolićem, ćerkama Teom i Tiom i sinom Darkom. Maja je majka troje mališana, a o proširenju porodice ne razmišlja.

– Moram da vam kažem da nemam takve planove za sada – poručila je voditeljka i prisetila se mladalačkih dana koje je provela u Sarajevu.

– Celo detinjstvo i dobar deo mladosti sam provela u Sarajevu. Sve najlepše trenutke sam provela tamo. Imala sam tu sreću da sam u Sarajevu provela najlepše godine za taj grad, a negde najlepše godine svog života – izjavila je Maja.

Za dobar brak su potrebni tolerancija i strpljenje

Voditeljka Maja Nikolić će uskoro proslaviti 15 godina braka sa Aleksandrom Nikolićem. Ona ne krije da se njih dvoje trude da nađu trenutke koje će provesti sami, ali im je najlepše kada se okupe kao porodica. Maja otkriva šta je tajna dugog braka.

SVETLA BUDUĆNOST: Ove HOROSKOPSKE ZNAKOVE očekuje veliko bogatstvo!

– Naravno da su nužni strpljenje i tolerancija jer bez toga ne bismo bili toliko godina zajedno. Svaku godišnjicu dočekujemo srećni svojim brakom i time gde smo danas kao porodica, ali i nas dvoje kao par – rekla je jednom prilikom voditeljka.

ZAVODNIK PREKE NARAVI: Ispovest bivše žene Daniela Popovića će vam SLEDITI KRV U VENAMA!

(Dnevne.rs/Izvor:Lj.T.,Blic.rs)