LUPAO NAM ŠAMARE AKO NE KAŽEMO CECI “DOBAR DAN”! Arkan je rasplakao Šekularca, a kad je video šta je uradio…

ceca

Foto: Printscreen/Youtube/SrbijaForumNet

Legenda fudbala koja nas je napustila, ispričala je i kako je bilo u vreme kada je bio sportski direktor Obilića

Dragoslav Šekularac je imao neobičan život pun neobičnih dešavanja, anegdota što komičnih što, nažalost, neprijatnih.

O jednom od najvećih fudbalera koje je ovaj prostor ikada imao može da se snimi film s obzirom na to šta je sve proživeo i kao igrač na terenu i van njega, ali i po završetku karijere.

Nekako se malo zna i o tome da je svojevremeno bio sportski direktor Obilića u vreme kada je Željko Ražnatović Arkan bio vlasnik kluba.

Međutim, u jednom od poslednjih intervjua legendarni Šeki se prisetio njihove kratke saradnje tokom koje je bilo i neprijatnih scena.

SUTRA ĆE BIT KASNO, AKO DANAS NE REAGUJEMO! Evo ko i zbog čega “truje” našu decu

– Arkan je voleo fudbal, napravio je stadion Obilića. Želeo je da ja kao veliko fudbalsko ime budem direktor kluba zbog autoriteta na internacionalnoj sceni. Nisam izlazio iz njegove kuće. Znam mu decu kad su bili bebe, bio sam dobar sa Cecom. Ako ne kažemo Ceci: „Dobar dan Ceco”, dobili bismo šamarčinu – ispričao je Šekularac.

Jednom prilikom se Arkan naljutio na njega i počeo da viče toliko da se legenda fudbala rasplakala.

101 dete ostalo bez roditelja! Naser Orić ušao u Kravicu na belom konju, usledio pokolj! Parastos za nastradale Srbe

– Ali u poslu je bio vrlo korektan. Što se dogovoriš s njim, to je amin. Kad sam postavljen za direktora, Arkan mi je kupio nekoliko odela, košulja, kravata i rekao mi da svaki dan na poslu moram da budem uredno obučen. Međutim, prvi dan ja sam se pojavio u džemperu i farmerkama. Čim me je video, počeo je da besni: „Ti, direktor Obilića? Mrš kući!” Ja tu počnem da plačem, a on me časti s hiljadu maraka – prisetio se Šekularac.

Druga Zvezdina zvezda je preminula 5. januara, u 82. godini života.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)