“LOKALNI” GLUMAC ŽESTOKO PONIŽAVAO LEGENDU BELOG SPORTA: Idi u Fk Vegetarijanac!

Novak

Foto: Tajug/AP, printscreen/instagram

Popularni glumac ponižavao našeg najboljeg tenisera dok je gubio od Čekinata na Rolan Garosu, a prozivka se isključivo odnosila na njegovu vegetarijansku ishranu.

Surovo, nisko i na granici vulgarnosti Sergej Trifunović prozivao je Novaka Đokovićana Tviteru.Dok je gubio od Italijana Marka Čekinata na Rolan Garosu, popularni glumac tvitovao je i omalovažavao najboljeg srpskog sportistu svih vremena.

Ušao sam u KATOLIČKU CRKVU u Zagrebu i zapitao se: Šta nas to RAZDVAJA?

– Dobro, dečko, sad nam već svima ideš na živce. Počni da jedeš to meso, batali karfiol, alge, pa kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegetarijanac. Ja samo ne čuh da sport i makrobiotika idu podruku.Osim ako si joga majstor. Mene ne je** nikakva različitost. Samo to što dečko očigledno ne poseduje fizičku snagu koju je imao. Kao gledalac i navijač – između ostalog je pisao Trifunović na Tviteru.

Sergej

Foto: printscreen/tviter

OBMANUO NAROD U SRBIJI: Raško nije pokosio malinjak zbog NISKE CENE, imao je sasvim drugi razlog (VIDEO)

nole

Fto: printscreen/tviter

Sergej u razgovoru za Kurir nije hteo da obrazloži svoje tvitove, dok ga je bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović osudio.
– Apsolutno treba da damo podršku Novaku, jer je na pravom putu i moje mišljenje je da takvi komentari nisu na mestu, pogotovo ne u trenutku kad Đoković pokušava da ponovo bude onaj stari. Svako treba da se bavi svojim poslom, tako da smatram da takve izjava nisu na mestu, pogotovo što se kod Noleta vidi želja da se vrati u svetski vrh. Mi koji smo takoreći čitavu njegovu karijeru uz njega treba da se bavimo njegovim problemima. Što se tiče hrane, ona najbolje zna šta mu je činiti – istakao je Obradović.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Milan Nastić)

 

 

 

1 Comment on "“LOKALNI” GLUMAC ŽESTOKO PONIŽAVAO LEGENDU BELOG SPORTA: Idi u Fk Vegetarijanac!"

  1. Jasmina etinski | 9. June 2018. at 19:32 |

    Rekao je javno ono sto svi mislimo.A nerviramo se zato sto ga unistise “savetnici”.Nole,rasteraj tu bagru,svi smo na tvojoj strani ali vidis ds ovako ne ide.

Comments are closed.