LJUBIO DEVOJČICU (14), NEĆE KRIVIČNO ODGOVARATI?! Događaj koji je potresao Bor dobiće epilog koji će razljutiti svakog roditelja u Srbiji!

dete

Foto: printscreen/Fejsbuk

Više javno tužilaštvo u Zaječaru uputilo je zahtev policiji u Boru u vezi sa prikupljanjem potrebnih obaveštenja povodom fotografija koje su procurele u javnost na kojima visoki funkcioner iz Bora Branko Perić (60) ljubi i grli petnaestogodišnju devojčicu.

Cilj je da se istraži da li je povodom tog slučaja bilo nekih pretnji, ucena, prisile ili je sve to bilo na dobrovoljnoj bazi.

Nezvanično se saznaje i da su telefoni uzeti na veštačenje kao i da postoje tri fotografije na kojima je Perić sa maloletnicom.

Novinari su pokušali da dobiju izjavu od oca maloletne devojčice ali on nije bio raspoložen da daje bilo kakve izjave.

GORI OD TAČIJA I HARADINAJA ZAJEDNO: Avdulah Hoti traži ukidanje Vojske Srbije?!

– Ne želim da dajem nikakve izjave. Ništa ne želim da govorim – kratko je odgovorio otac maloletne devojčice.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

U borskom selu Slatina odakle je rodom i Perić meštani su šokirani ovim događajem.

– Stvarno sam u šoku. Otac maloletne devojčice je istog godišta kao i Perić. Mislim da su i u školu išli zajedno – kaže jedan meštanin.

Perić je podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika grada Bora, a kao razlog je naveo lične zdravstvene probleme. Njegovu ostavku je usvojio gradonačelnik, a ona treba da prođe i kroz Skupštinu grada.

Fotografija njihovog poljupca objavljena je na društvenim mrežama.

Da podsetimo, policija je već reagovala po ovom slučaju, kada je utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela.

VUČIĆEVE REČI DIRNULE AMBASADORA SAD U BEOGRADU: Evo šta je predsednik Srbije upisao u knjigu žalosti povodom smrti Džordža Buša starijeg

– Ovde nema elemenata krivičnog dela jer je devojčica starija od 14 godina i nema krivičnog dela obljube nad detetom – kazao je ranije izvor iz istrage.

Kako je objavljeno u medijima Perić je navodno kazao da su fotografije na kojima ljubi devojčicu u usta nastale kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu na dekoraciji sale u seoskom Domu kulture. Mediji su preneli da je on navodno izjavio i da je na sličan način čestitao i ostalim devojčicama koje su ukrašavale salu.

POZADINA BRAČNE KRIZE KOJIĆA: Posle ovog razgovora BILO JE JASNO DA SE BRAKU BLIŽI KRAJ!

Perić je fakultetski obrazovan i važi za korektnog i pristojnog čoveka. U šoku su i njegove kolege koji o njemu imaju reči hvale i kažu da je odgovorno obavljao svoj posao.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic.rs)