LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA PROGOVORILA: Dugo smo u vezi, okrenuću VASIONU da ga izbavim iz zatvora!

Jelena

Foto: Printscreen/Kurir/Fejsbuk/Privatna arhiva

Sve za ljubav… U dugoj sam vezi s Marjanovićem, uz njega sam srcem i dušom i ubeđena sam da je nevin, priča Zorica Mitrović (31), devojka Zorana Marjanovića, koji je uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene u aprilu 2016

BEOGRAD – Istina je da sam u dugoj vezi sa Zoranom Marjanovićem. Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu.

Ovim rečima počinje ispovest za Kurir Zorica Mitrović (31), nova devojka Zorana Marjanovića, koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović (33) u aprilu 2016.

[adsenseyu5]

Kurir je otkrio identitet misteriozne devojke, za koju se poslednjih dana spekulisalo da li je u vezi s uhapšenim mužem pokojne pevačice. Zorica Mitrović odlučila je ispriča sve o strasnoj vezi sa Zoranom Marjanovićem, koji je inače sve vreme posle ubistva supruge pričao da mu ne pada na pamet da ulazi u novu vezu i da nije preboleo Jeleninu smrt.

– Priče koje se ovih dana pojavljuju u pojedinim medijima uopšte me ne dotiču niti me potresaju. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Takođe, želim da napomenem da smo se upoznali posle Jelenine smrti. Na prvom mestu, njega volim i cenim kao čoveka.

RAZDOR U U DOMU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Lepa Brena IZBACILA iz kuće Aleksandru Prijović!

-Prijatelj poput njega se čuva jer, nažalost, danas je malo takvih ljudi kao što je on. Za tako kvalitetnog čoveka ne bih žalila ni svoj život da dam. Čast mi je što se zove mojim prijateljem, pa onda sve ostalo – priča Zorica.

Ona za Kurir otkriva dramatične detalje hapšenja Zorana Marjanovića. U noći kada su ga hapsili, u petak 15. aprila, Zorica je bila sa Zoranom i nasrnula je na policajce, što je i sama priznala.

[adsenseyu1]

– Tačno je, krenula sam na policiju, ali su me zaustavili prijatelji koji su bili tu. Da to nisu uradili, ne znam šta bi bilo. Poludela sam kad sam videla da mog nevinog čoveka vode u zatvor. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da to i dokažem jer on je nedužan. Život ga je trgao i lomio sa svih strana. I nakon svega, ni sada ga ne štedi, niti pita može li on to sve?? Ali jak je on, jer mu Bog daje snagu za njega i za one kojima je potreban – priča Mitrovićeva.

Zorica kaže da se zajedno s porodicom Marjanović bori za svog partnera.

– Angažovali smo tim najboljih advokata, vrlo uspešnih u dokazivanju nebrojenih pokušaja nameštaljki. Zemlju i vasionu ćemo okrenuti, ali ćemo dokazati da je ovo pokušaj nameštaljke nedužnom čoveku, do Boga ćemo ih terati osim ako neko ne poruči i ubistvo za mene, jer mnogo pričam za njihov ukus. Ali tu je Zoranova porodica, koja je časna i poštena, koja je uz njega i koja će za istinu i pravdu dati život ako treba. Borićemo se svi da ga izbavimo iz zatvora – završava ona.

KAFANSKA TUČA: Mirno je sedeo i pio, a kada je uletelo 20 huligana sve je EKSPLODIRALO – a on je onda.. (VIDEO)

DESILA NAM SE VELIKA LJUBAV

Zorica otkriva kako se upoznala sa Zoranom i kako je počela njihova ljubav.

– Upoznali smo se preko društvenih mreža posle nesreće koja mu se dogodila. Od početka sam bila ubeđena da je nevin i da on nema veze s ubistvom Jelene. Pokrenula sam na Fejsbuku grupu Podrška Zoranu Marjanoviću i pokušala da ga odbranim od svakodnevnih napada i neistina. Posle nekoliko meseci smo se upoznali i tako je počela naša ljubav – priča Zorica i još jednom negira da su se oni poznavali i bili u vezi pre nego što je ubijena Jelena Marjanović.

NAJVEĆI BLAM U RIJALITIMA IKADA: Marko hteo da loncem tople vode zagreje bazen, a onda ga Miki “RASTURIO” od zezanja (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor: Ljiljana Stanišić,Kurir.rs)

[adsenseyu4]

1 Comment on "LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA PROGOVORILA: Dugo smo u vezi, okrenuću VASIONU da ga izbavim iz zatvora!"

  1. Ova će “da prevrne zemlju i vasionu” da dokaže kao su to “čestita i poštena porodica”! Nasrnula na polociju!? “Da je nisu zadržali čuda bi napravila” Koliko ima razreda škole ova ženska?

Comments are closed.