LJUBAV NA PRVI POGLED: Životna priča Žike i Ane Todorović

žena

Foto: Kurir

Žika i Ana Todorović sinoć su doživeli neizmernu tragediju smrću trogodišnjeg sina Dejana. Njih dvoje su već 20 godina zajedno, a njihova ljubav je krunisana prvi put venčanjem 2004, a drugi put rođenjem sina 2014. godine.

Ljubav popularnog glumca i devojke sa Cetinja ni izbliza nije bila slična standardnim vezama poznatih. Upoznali su se na Adi Bojani, a živeli su daleko od očiju javnosti. Svake godine su letovali u malom ribarskom selu Bigovo, u kući glumčevog oca, barda Bore Todorovića.

Ljubav na prvi pogled: Odmah je znao da je Ana žena njegovog života

Žiku je pre nego što je upoznao Anu Jovićević, studentkinju Filološkog fakulteta u Beogradu, bio glas okorelog neženje.

[adsenseyu5]

Žika ju je primetio jednog sunčanog dana na Adi Bojani i, kako su svedočili njegovi prijatelji, odmah je znao da je ona žena njegovog života.

Iako se skoro nikada nisu pojavljivali u javnosti i Todorović se uglavnom trudio da njihov odnos sakrije od radoznalih pogleda, nekolicina njihovih fotografija poslužile su kao dokaz da su par koji se istinski voli.

Oni su se u početku zabavljali šest godina da bi se 2004. venčali na Cetinju i to u njenoj porodičnoj kući. Prisustvovali su samo najbliži priajtelji i porodica. U Žikinom već poznatom maniru strogog čuvanja privatnosti, javnost je za sve saznala tek naknadno.

PORODIČNA TRAGEDIJA: Preminuo sin (3) glumca Srđana Žike Todorovića

Oni koji ih poznaju tvrde da je njihov brak veoma skladan. Ono što mu daje posebnost, van urbane gradske vreve i njihov mali porodični raj jeste ribarsko naselje Bigovo gde svakog leta provode u porodičnoj kući Žikinog oca Bore.

Iz te porodične kuće Srđan nosi najlepše uspomene letovanja sa porodicom i sinom Dejanom koji je stigao na svet 1. maja 2014.

– Dejanov dolazak na svet sve nas je usrećio, a roditeljima bih poželeo da sebe, kao i sve nas usreće i jednom devojčicom – rekao je 2015. glumčev otac, popularni Đenka za magazin “Story”.

[adsenseyu1]

Svaki njihov dan na moru, kako je pisao magazin, počinjao je uobičajeno: Žika svako jutro ide u prodavnicu po hleb i ostale namirnice, a onda sedne u jedan restoran pored obale da popije kafu. Popodne njegova supruga ponovo ide u nabavku. On voli da predveče odvede Anu na pečenu ribu, kada su njih dvoje imali malo vremena samo za sebe.

Jedina stvar koju je poznati glumac rekao o svom sinu za medije

Žika Todorović je i u intervjuima govorio da ga je očinstvo itekako promenilo na bolje.

– Život mi se promeni o za 180 speteni, nema više izlazaka… Odgovornost je mnogo veća. Prestao sam da izlazim i pre nego što sam dobio sina – ispričao je Žika Todorović u intervjuu za “Mondo”.

“NAPADAO JE TAMARU I RANIJE”: Htela je da se razvede od nasilnika, sve se zakomplikovalo ZBOG SVAĐE OKO NOVCA

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)

[adsenseyu2]