LEKAR NA BENZINSKOJ PUMPI: Završila medicinu s devetkom, na pumpi radi da preživi! (VIDEO)

bojana

Printscreen You Tube /RTV Bor

Bojana Šrajer, lekar sa diplomom Medicinskog fakulteta u Nišu sa prosečnom ocenom devet već četiri godine ne može da nađe posao i stoga je primorana da radi na benzinskoj pumpi u centru Zaječara
 Bojana tvrdi da je za četiri godine aplicirala na skoro svim konkursima, koji su se pojavili u gradu, ali je uvek odbijena. Kako život ide dalje, čekajući na zanimanje u struci, Bojana je odlučila da konkuriše za posao na benzinskoj pumpi.

[adsenseyu5]

– Konkurisala sam u Zdravstvenom centru u Zaječaru, u Gamzigradskoj Banji, Medicinskoj školi, ali i u drugim gradovima Srbije: Beogradu, Kikindi, Užicu i Požarevcu. Međutim, slaba vajda – kaže Bojana.

Međutim, ona ipak ne odustaje, jer očekuje da će se s ukidanjem zabrane zapošljavanja u javnom sektoru nešto krucijalno promeniti.

Printscreen You Tube

Printscreen You Tube /RTV Bor

– Krajnje je vreme da se ta mesta u medicini popune, jer koliko sam ja čula radnih mesta ima. Nisam ni sanjala da ću završiti na pumpi ili na nekom sličnom mestu, ali Bože moj, nešto mora da se radi – odlučna je Bojana.

S druge strane, mušterije koje svraćaju na ovu benzinsku stanicu, Bojanu ne bi menjali.

– Ovde stalno točim gorivo. Zadovoljan sam uslugom. Devojka je izuzetno ljubazna. Nisam znao da je završila školu. Žalosno je što radi na pumpi – rekao je jedan sredovečni gospodin.

[adsenseyu1]

(informer)