LEGIJA JE BIO KUM JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH LJUDI U JUGOSLAVIJI: Isplivala tajna slika sa venčanja stara 20 godina! (FOTO)

vojnik

Foto:Mprintscreen/instagram

Milorad Ulemek bio je kum na svadbi pripadnika JSO Nenada Bujoševića Ramba, o čemu svedoči fotografija objavljena na stranici “Legende devedesetih”.

-Rambo je važio za jednog od najspremnijih momaka neverovatne energije koji nekada čak ni do prodavnice nije išao normlano već je iskakao kroz prozor zgrade i spuštao se dole na ulicu, a posle se pentrao gore nazad. Pa i dan danas, kako kažu stražari, tokom šetnje toliko ubrza hod da ne mogu da ga stignu pa kažu “Gde žuriš Rambo, nećeš tako pre na slobodu stići”.

[adsenseyu5]

-Rambo je osuđen na 35 godina zatvora kao pripadnik crvenih beretki zbog učestvovanja u ubistvu Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva na Ibarskoj magistrali. Sve vreme na svoj zahtev Rambo je u samici i supruzi je rekao da nastavi svoj život bez njega, što je ona do skoro odbijala. Prošle godine su se razveli i ostali su u dobrim odnosima- stoji u opisu fotografije.

venčanje

Foto: printscreen/instagram

Sanja, Rambova supruga, potvrdila je da je tačno da su se razveli.

– Tačno je da sam se razvela. Sporazumno i korektno. Nenad i ja smo odlagali ono što je bilo neminovno. On će još 20 godina biti u zatvoru. Davnih dana planirani smo razvod, međutim, kako između nas nije bilo problema, ta priča je stajala. Nenad i ja se redovno čujemo. Uvek smo imali fer komunikaciju. Ćerka i sin su nam porasli i nisu zapostavljeni, što je njemu najbitnije – rekla je ona.

[adsenseyu1]

Ipak, ona je sa Bujoševićem ostala u dobrim odnosima.

– Nisam za njega isparila. Tu sam uvek, šta god da zatreba. Nakon 15 godina, kada su deca porasla, ja sam okrenula novi list. Nenad je bio čovek uniforma, što je bilo velika glavobolja, ali nisam pokušala da ga menjam.

NEODGOVORNI RODITELJI: Seli u kafić da se zagreju dok se dete smrzava na parkingu

Ona nije htela da otkriva ime svog novog životnog saputnika.

– Ne bih detaljisala. Bitno je da je dobar prema nama. Poslovan je čovek i vredan je. Prihvatio je situaciju kakva jeste i sve fukcioniše kako treba, i bolje od toga – rekla nam je bivša Bujoševićeva supruga.

“BRZO DEDA, TATA UBI MAMU”: Udario ženu sekirom, pa pokušao da je zadavi pred maloletnom ćerkom (12)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu2]