LEGENDA NARODNE MUZIKE NADA TOPČAGIĆ DOŠLA U POSETU MARJANOVIĆIMA: Pevačica ne veruje da iko iz porodice ima veze sa ubistvom

umrlica

Foto: Telegraf

Kao što je odranije poznato, Nada je bila veoma bliska sa Jelenom Marjanović, svakodnevno su se čule i družile, pile kafu. Legendi narodne muzike veoma je teško palo brutalno ubistvo mlade prijateljice, pa se nada da će se surovom ubici uskoro ući u trag

Nešto pre 18 časova u kuću Marjanovića u Borči stigla je Nada Topčagić sa suprugom Zlatkom.

Kao što je odranije poznato, Nada je bila veoma bliska sa Jelenom Marjanović, svakodnevno su se čule i družile, pile kafu. Legendi narodne muzike veoma je teško palo brutalno ubistvo mlade prijateljice, pa se nada da će se surovom ubici uskoro ući u trag.!

[adsenseyu1]

Nada je i ranije na navode nekih medija da Zoran i njegova porodica imaju veze sa Jeleninim ubistvom burno reagovala, negiravši svaku njihovu povezanost sa tim. Kako je govorila, ona ih zna godinama i ne može da poveruje u takav ishod.

Foto: Telegraf

Zlatko i Nada stigli su u porodični dom Marjanovića, noseći kese. Zoranov otac je izašao ispred kako bi ih dočekao, i srdačno se pozdravio sa njima, nakon čega su svi ušli u kuću.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)