LEGENDA: Kada čujete zašto je Ivanović jurio Gagu Nikolića po pozorištu, bićete oduševljeni kakav je glumac bio šmeker (VIDEO)

glumac-voditelj

Foto-montaža: Medija centar Beograd, TV Prva

Voditelj je ispričao jednu lepu anegdetotu vezanu za legendu srpskog i jugoslovenskog glumišta

Glumac Dragan Nikolić, koji je preminuo u 73. godini, bio je izezetno omiljena ličnost, kako među kolegama, tako i među narodom. O legendarnom Gagi jednu anegdotu ispričao je u svojoj emisiji voditelj Ivan Ivanović, prenosi Prva.rs.

– Bio je neki događaj u Beogradskom dramskom pozorištu. Sportsko društvo Radnički je slavilo 90 godina postojanja, ako se ne varam. Tamo smo zajedno bili Ivan Bekjarev, Gaga Nikolić i ja. Gaga i ja smo govorili, i onda sam otišao u bife da popijem neko piće. I nisu hteli da mi daju – krenuo je s pričom Ivan i nastavio:

– Kažu (ljudi koji rade u bifeu, prim.aut): “Nema pića preko dana u bifeu pozorišta”. Ja kažem: “Nemojte, molim vas”. Jedino je bilo dozvoljeno Gagi Nikoliću i nekom drugom, ne sećam se, da piju.

[adsenseyu1]

I onda sam ja otrčao po hodnik po Gagu da ga dovedem da mi naruči piće. I onda je Gaga došao i naručio mi dupli viski. Tako su mi dali. Ima pozorište mnogo svojih pravila – naveo je Ivanović kroz smeh.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

[adsenseyu1]