LEGAO NA KREVET, PA PRED KUMOM PUCAO SEBI U USTA: Jezivi detalji samoubistva u Nišu! (INFO)

samoubistvo

Foto: publicdomainpictures.net

M. T. je samo rekao da ne može više da izdrži, i da je odlučio da prekrati život. Iako ga je kuma molila da se smiri, on je izvukao pištolj iz jakne, legao na krevet i pucao sebi u usta

Nišlija M. T. (33) izvršio je noćas samoubistvo pucajući iz pištolja sebi u usta. Stravična tragedija dogodila se pola sata iza ponoći u stanu njegove kume J. S. (53) u potkrovlju zgrade na Bulevaru Nemanjića broj 66.

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom obavila uviđaj, ali za sada nema nikakvih informacija koje bi upućivale na motiv stravične tragedije.

M. T. je juče oko 20 i 30 časova došao u stan J. S. sa čijim je sinovima u kumovskim odnosima.

– Sedeo je sa kumom i njenim sinom i normalno razgovarao. Nije se žalio ni na šta. Nekoliko minuta pre tragedije, njegov kum je krenuo kući, a on je ostao sam u stanu sa njegovom majkom. Čovek je stigao do svog vozila kada ga je majka pozvala i rekla mu da se M. T. ubio. On se vratio u stan, ali njegovom kumu nije bilo pomoći – kažu naši sagovornici iz istrage.

[adsenseyu1]

Kako saznajemo, M. T. je samo rekao da ne može više da izdrži, i da je odlučio da prekrati život. Iako ga je kuma molila da se smiri, on je izvukao pištolj iz jakne, legao na krevet i pucao sebi u usta, saznajemo od naših izvora.

Istražni organi pozvali su i suprugu stradalog čoveka koja se onesvestila kada je videla užasan prizor. Ona nije mogla da objasni zbog čega je njen muž potegao ruku na sebe.

Niko od njemu bliskih ljudi ne zna da je imao bilo kakve probleme. Pre dva i po meseca dobio je dete, delovalo je da je sa njim sve u redu – rekli su naši sagovornici.

Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu saopštio je da je data naredba da se telo stradalog prebaci na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Naloženo je da se uzme parafinska rukavica i od preminulog i od osoba koje su bile sa njim u stanu. Međutim, na osnovu onog što smo do sada utvrdili nema okolnosti koje upućuju na krivično delo – kazao je Stanojević.

[adsenseyu1]

(D. R.)