LAZUKIĆ SKOVAO PLAN: Luka okreće sudski proces u njegovu korist?!

Luka

Foto: printscreen/youtube/Telegraf

Luka Lazukić pozvaće bivšeh muža Nataše Bekvalac, Danila Ikodinovića, da svedoči protiv nje na sudu, saznaje Informerov Hit. Pevačicinom i dalje zakonitom mužu sudi se zbog porodičnog nasilja, pošto je 14. aprila navodno pretukao Bekvalčevu u njenom stanu.

Lazukić je odlučio da na spisak ljudi koji će stati u njegovu odbranu navede i bivšeg vaterpolistu sa kojim Nata ima ćerkicu Hanu.

– Luka se brani time da je Nataša prva napala njega, pa želi da dokaže da ona ima burnu istoriju odnosa sa muškarcima, te da tokom rasprava često nasrće na njih. Zato veruje da će mu Danilo biti “kec u rukavu” jer je čuo da su se i oni žestoko svađali, pa se nada da će otkriti detalje njihovog braka. On očekuje da će bivši vaterpolista na sudu potvrditi kako je ona histerična, sklona žustrim raspravama, ali i fizičkom nasilju . tvrdi izvor Hit-a.

Lazukić je preko prijatelja pokušao da kontaktira sa Ikodinovićem, koji je s peačicom bio u braku čest i po godina. Poznati sportista je bez oklevanja rekao da mu ne pada na pamet da blati majku svoje ćerke.

SVAKI SRBIN MORA DA ČUJE: Jezdić uputio jaku poruku svima onima koji žive u ovoj zemlji!

– Dača je bio šokiran kada je čuo da Luka namerava da ga zove kao svedoka. Zajedničkim poznanicima je odbrusio da poruče Luki da sam vodi svoje bitke i da ga ne zanima ništa, osim ako se ne tiče njegove i Natašine ćerke. Kratko i u svom maniru odbrusio je:

– Ma neka me mane toga. Može da radi šta hoće, mene da ne meša – proča izvor.

vaterpolist

Foto: Printscreen/youtube

On dodaje da je pored toga što ga je Dača navodno “otkačio” Luka rešio da ga predloži za svedoka:

– Mada ne želi da se meša, Ikodinović će morati da se odazove sudu. Ne verujem da će išta loše reči o Nataši, bez obzira na to što su u braku imali ozbiljne probleme. poznato je da su posle njegove saobraćajne nezgode praktično živeli odvojeno. Njihov stan je imao dva ulaza, a spavali su svako u svojoj sobi.

Ostaje da se vidi hoće li Danilo na sudu otkriti još neke detalje iz braka sa pevačicom – završava izvor.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.rs/Izvor: Hit informer)