“KUM NEVESINJA” Vojin Ćetković objasnio zašto nije učestvovao u svečanoj akademiji

magazin oko

Foto: Printscreen/Okomagazin

Vojin Ćetković bio je u žiži interesovanja zbog skandala koji se navodno desio u Nevesinju, a sada je objasnio da iz čisto tehničkih razloga nije učestvovao u svečanoj akademiji.

On je priznao da nije znao da treba da postane “kum Nevesinja”.

“Nisam znao da treba da postanem kum, to je bilo iznenađenje. Razlog zašto nisam učestvovao je najprostiji, kao što dešava u prenosima ili u pozorištu – došlo je do tehničke greške, reditelj je rekao da zbog tehničke smetnje i nekih UV reflektora ne može da se uradi prenos i da taj umetnički deo programa mora da otpadne. Eto, to je sve. To je sve što mogu da kažem, ostalo… morate s medijima”, priznao je Vojin i otkrio da li su ga pogodili naslovi koje je čitao.

RATNIM MECIMA UBIJENI SU PETAR (7) I PAVLE (5): Stric Srbin ih sahranio, sugrađanin Anis im podigao spomen

“Ja ne razdvajam sebe kao čoveka i glumca i sad sam u godinama kad kroz moju glumu izađe i to ko sam ja i kakav sam čovek, tako da… Nisam to očekivao, ali eto. Štampa je štampa i nečiji su interesi takvi, a ja znam šta sam uradio ili nisam”, kazao je Ćetković za “Oko magazin”.

Vojin je rekao da je bio u Nevesinju i dobio poklon.

“Jesam, postao sam, čak sam dobio i rakiju kumovaču”, rekao je.

Dom kulture u Nevesinju nosi ime njegovog prijatelja, a ovako to Vojin komentariše:

“ČIM SAM OTVORIO NJENU GLAVU, ZNAO SAM DA JE OTROVANA” Tanja je ubila ćerke na isti način u 15 dana!

“Kako da ne! Prva predstava odigrana u Domu kulture “Nebojša Glogovac” u Nevesinju je Noć bogova, koji smo igrali Nebojša Ilić, Dejan Lutkić i ja. Moja poslednja fotografija sa Nebojšom, privatna, snimljena u Njujorku, stoji u holu tog doma kulture, tako da imam poseban odnos prema tome… A i svi moji kumovi, osim jednog, su Hercegovci.”

       

(Dnevne.rs/izvor: KJ.Đ., Kurir)