KRVNA OSVETA U SRBIJI: Otac ubijenog preduzimača preti ubici i njegovoj ĆERKICI? (INFO)

interventna

Foto: Telegraf.rs

Panta Todorović, otac građevinskog preduzimača Zorana Todorovića (48) kog je krajem 2016. u restoranu “Carska ohota“ u Beogradu ubio kum Aleksandar Jović (31), navodno je zapretio krvnom osvetom Aleksandrovom bratu Đorđu.

Panta mu je navodno prišao i rekao da je spremio metak za Aleksandra čim ovaj izađe iz zatovora, ali i za njegovu ćerku (3). Policija je zbog tih pretnji protiv Todorovića podnela krivičnu prijavu Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

[adsenseyu5]

Todorović je, prekjuče oko 15.30 u Katanićevoj ulici, ispred zgrade suda, sačekao Đorđa Jovića i navodno rekao mu: “Tvog brata čeka metak čim izađe sa robije. Isto čeka i njegovu ćerku“.

– Đorđe je odmah otišao u policiju u naselju Borča i prijavio da Panta Todorović preti njegovoj porodici. Nakon toga, upućen je u Prvo osnovno tužilaštvo, koje je naredilo da policija sasluša Todorovića – rekao je izvor iz istrage.

MILENA SAMA SEBI PREREZALA VRAT? Novi detalji smrti studentkinje u Beogradu (INFO)

Podsetimo, Aleksandar Jović je 8. decembra 2016. u restoranu “Carska ohota“ na Adi Huji puškom “kratežom“ ubio kuma Zorana Todorović, koji mu je nešto ranije krstio ćerkicu i čak platio njeno lečenje.

Nakon ubistva, Panta je ispričao da je njegov sin Zoran stalno pomagao Aleksandru:

Penzioneri dobijaju NOVČANU POMOĆ u novembru, evo i koliko!

– I ja se pitam zašto mi ubi sina! Šta mu je to Zoran uradio? Pomagaoi mu je, pozajmljivao mu pare kad god mu je trebalo. Aleksandar je radio kao fasader za Zorana i uvek je bio uredno plaćen. Zoran mu nije dugovao ni dinar za posao, ali Aleksandar Zoranu jeste! Uprkos tome, moj sin mu nikad nije tražio te pare! Rekao mu je: “Kad budeš imao, vrati“, a ovaj ga je ubio.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Informer)

[adsenseyu2]