KRIMINOLOG NIKOLIĆ: Samo su dve osobe mogle da je usmrte, Jelena je ubijena iz STRASTI

ubistvo

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Kriminolog Zlatko Nikolić ostao je pri svom stavu od prvog dana od kako je ubijena pevačica Jelena Marjanović, a to je da je ona ubijena iz strasti i da ubica može samo da bude muž Zoran ili eventualno ljubavnik. U prilog tome, idu i sve dostupne informacije koje su se pojavljivale za godinu i po dana, a koje su upućivale na zločin iz strasti.

– Čim ubica svojoj žrtvi zada više od tri udarca, odmah treba računati na to da je gajio veoma jake emocije prema njoj. Ovo ubistvo je od prvog trena nosilo pečat zločina iz strasti i samo je trebalo naći čvrste dokaze kojima bi se to potkrepilo. Ja nisam forenzičar i nijednog trenutka nisam spekulisao o tom delu istrage, ali sa kriminološke strane, stvari su sve vreme potpuno jasne. To je mogao da učini ili muž ili neki ljubavnik, ako ga je bilo.

[adsenseyu5]

-Statistika pokazuje da oko 80 odsto ovakvih ubica potom izvrši samoubistvo, ali postoji taj manji procenat onih koji suviše vole sebe… Oni zato posle ubistva traže izlaznu strategiju tako što uništavaju dokaze i trude se svojski da se nekažnjeno izvuku, kao što je ovde slučaj – navodi Nikolić za “Informer”.

Inspektori, kako kaže, nisu žurili sa privođenjem Zorana Marjanovića, dok nisu pronašlli dovoljno DNK dokaza sa mesta zločina.

ĐORĐEVIĆ POSLAO BRUTALNU PORUKU SLOVENCIMA: “Zovemo se kako se zovemo, imamo naše oružje, kome je drago neka dođe u bitku”

– Bilo bi jako opasno da je, na primer, Zoran ranije uhapšen i procesuiran, a da istražni organi nemaju dovoljno jak slučaj. On bi u tom slučaju mogao da bude oslobođen i došlo bi se u vrlo nezavidnu situaciju da niko ne odgovara za tako strašan zločin – zaključuje Nikolić.

EMOTIVNI ĐORĐEVIĆ PRED NOVINARIMA: Ostajem ako me ne oteraju, nisu Lučić i Bogdan jedini plakali, samo niste videli!

Takođe, ostaje pri tome da ne veruje da je pevačica ubijena na nasipu, već da je nakon ubistva, ubica tamo doneo njen leš.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu2]