KRIMINALNA GRUPA: Pogledajte šta je sve pronađeno kod uhapšenih policajaca i carinika! (FOTO) (VIDEO)

zaplena

Policija uhapšene sumnjiči da u proteklih 15 meseci, kao članovi organizovane kriminalne grupe, nisu u toku svoje smene preduzimali mere iz svoje nadležnosti kako bi sprečili krijumčarenje i druga krivična dela, već su uzimali novac i poklone za sebe i članove grupe

[adsenseyu1]

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su 29 policajaca, devet carinika i jednog građanina zbog primanja i davanja mita, zloupotrebe službenog položaja i udruživanje radi vršenja krivičnih dela, kod kojih je pronađena velika količina novca, u evrima, slatkiši i različita alkoholna pića.

pice

Policija uhapšene sumnjiči da u proteklih 15 meseci, na području graničnog prelaza Bački breg, prema Mađarskoj, kao članovi organizovane kriminalne grupe, nisu u toku svoje smene preduzimali mere iz svoje nadležnosti kako bi sprečili krijumčarenje i druga krivična dela, već su uzimali novac i poklone za sebe i članove grupe.

[adsenseyu1]

 

Foto: Tanjug/MUP Srbije

Policijska akcija je sprovedena u koordinaciji s Nacionalnom službom za zaštitu MUP-a Mađarske.

 

Foto: Tanjug/MUP Srbije

Akcijom je sprečeno krijumčarenje akciznih proizvoda u zemlje EU i zloupotreba bezviznog režima za državljane Srbije, overavanjem ili neoveravanjem putnih isprava.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

1 Comment on "KRIMINALNA GRUPA: Pogledajte šta je sve pronađeno kod uhapšenih policajaca i carinika! (FOTO) (VIDEO)"

  1. Voja Siki | 16. June 2015. at 08:56 |

    E ne vidim Ministra policije da se pojavi i da kaze nesta o ovome. Vod policije i odeljenje carinika se organizovalo i pljackalo drzavu. To je organizovani kriminal u sprezi sa drzavom.

Comments are closed.