KRAJ JEDNE LJUBAVI: Zašto se Vlade i Snežana Divac rastaju nakon 27 godina braka

snezana-vlade

Foto: Medija centar Beograd

Proslavljeni košarkaški as Vlade Divac i njegova supruga Snežana razvode se posle 27 godina braka, saznaje “Blic”.

Prema informacijama do kojih smo došli, mada su se i Vlade i Snežana svojski potrudili da razvod bude pokriven velom tajne i ostane zaštićen od javnosti, brakorazvodna parnica je pri kraju.

Obe strane imaju advokate koji ih zastupaju, a tek će se po njenom okončanju videti kome će šta pripasti od imovine koja vredi milione dolara.

[adsenseyu6]

U međuvremenu, Vlade Divac je otišao u Ameriku, gde je preuzeo funkciju u svom bivšem košarkaškom klubu Sakramento. Svoju drugu funkciju, predsednika Olimpijskog komiteta Srbije, napustiće posle Olimpijade u Rio de Žaneiru i, kako je planirao, trajno se preseliti u Ameriku.Vlade i Snežana imaju troje dece – sinove Luku (25) i Matiju (22) i ćerku Petru, koju je ovaj par usvojio 1999, odmah nakon bombardovanja Srbije.

Nisu se često pojavljivali zajedno

Kako su nam rekli poznanici porodice Divac, u proteklom periodu nije se moglo videti da im je brak u krizi, mada je uočljivo da se Vlade i Snežana nisu često zajedno pojavljivali u javnosti.

Poznati košarkaš i Snežana, koju porodica i prijatelji češće oslovljavaju sa Ana, osnovali su 2007. humanitarnu Fondaciju “Ana i Vlade Divac”, na čijem je čelu upravo Snežana Divac.

Poslednjih godina o porodici Divac pisalo se u srpskim medijima u nekoliko navrata, različitim povodima.

Tako je početkom januara 2014. godine poginuo otac Vlade Divca u saobraćajnoj nesreći.

Vlade Divac će posle Olimpijade u Rio de Žaneiru napustiti mesto predsednika Olimpijskog komiteta Srbije i trajno se preseliti u Ameriku, gde je već preuzeo funkciju u košarkaškom klubu Sakramento u Kaliforniji.

U julu iste godine na Brankovom mostu automobilom marke “kantrimen” usmrćen je Luka Jovanović (21). Iako je počinilac ovog zločina pronađen i osuđen, otac preminulog mladića Bojan Jovanović u svojoj ispovesti za “Blic” na dvogodišnjicu tragedije ponovo je doveo Snežanu Divac u vezu sa celim događajem, koji je ostao pod velom misterije pre svega zato što “kantrimen” nikada nije pronađen, niti se zna ko je bio vlasnik automobila.

Osuđeni Marko Milićev taj podatak nije hteo da otkrije.

Kako je rekao Bojan Jovanović, Snežana Divac je tvrdila da je njegovog sina sanjala tri puta i to je telefonom rekla njegovoj ženi.

– Ako može mirno da spava nakon svega, onda dobro. Sama ta priča je, međutim, puna nejasnoća. Njena poseta, njene izjave, činjenica da je Vladi Divcu u noći nesreće pukao čir i na kraju to što su se preselili u Ameriku. Po gradu se priča i koliko je novca dato i ko ga je podelio među sobom… Ipak, ja nju ne okrivljujem, ko sam ja da prozivam Vladu Divca, koliko sam se puta veselio u životu zbog njega? – rekao je Bojan Jovanović.

Snežana je najavila tužbu protiv njega i poručila da će se videti na sudu.

O porodici Divac pisalo se i u januaru ove godine, zbog privođenja mlađeg sina Matije u Americi. Mladog Divca policijska patrola je zaustavila na autoputu u Kaliforniji, kada je utvrđeno da je vozio pod dejstvom alkohola. Mladić je nakon toga priveden te je morao da noć provede u pritvoru.

[adsenseyu1]

 (Dnevne.rs /Izvor: Bojana Bogosav, Blic)

2 Comments on "KRAJ JEDNE LJUBAVI: Zašto se Vlade i Snežana Divac rastaju nakon 27 godina braka"

  1. Cela prica smrdi ali istina ce se saznati kad tad…

Comments are closed.