KRAJ AGONIJE ZA PETRA STRUGARA: Mesecima dobijao jezive pretnje, ostao je u šoku kada je saznao od koga ih dobija

glumac

Foto: Printscreen/instagram

Glumac Petar Strugar (29) prethodnih meseci prolazio je kroz pakao zbog misteriozne devojke koja ga je mesecima proganjala, ali sad može da odahne, pošto je ona privedena.

Jezive pretnje njemu i njegovoj devojci upućivala je devojka sa kojom je bio u vezi, i sa kojom je sarađivao na filmovima, pošto je ona inače angažovana u domaćoj filmskoj industriji, saznaje “Alo!”.

Devojka je privedena u policiju na informativni razgovor, kada su provere listinga ukazale ko je autor zabrinjavajućih poruka. Ona je satima odgovarala na pitanja inspektora i objasnila motive zbog kojih je proganjala i pretila mladiću sa kojim je bila u vezi.

 

[adsenseyu4]

– Na saslušanju je plakala i tvrdila da ga voli i da nikada ne bi mogla stvarno da ga povredi. Ponavljala je da se plašila da će ga izgubiti i da je to htela da spreči – otkriva izvor blizak istrazi.

Strugar je bio šokiran kada je saznao da pretnje srmću stižu od devojke s kojom je u vezi, i da mu je ona pretila da će mu ubiti sina iz prvog braka. Odmah posle skandaloznog otkrića Strugar je raskinuo sa njom, dok će je ubuduće viđati isključivo na sudu!

Poruke koje je glumac dobijao pokazale su dokle je devojka spremna da ide da bi dobila ono što želi, ali će tužilaštvo u predstojećoj istrazi tek utvrditi da li su pretnje bile ozbiljne.

– Emotivna veza pretvorila se u noćnu moru mladog i uspešnog glumca. Ispostavilo se da je devojka sa kojom je bio u vezi opsesivna i da ništa ne može da je zaustavi da ga dobije samo za sebe! Pitanje je da li je stvarno bila spremna da realizuje svoje pretnje ili je reč o ishitrenim i nepromišljenim porukama opsesivne žene – navodi izvor blizak istrazi.

Strugar je mesecima trpeo proganjanje i razbijao glavu ko je devojka koja se okomila na njega. Policiji je podneo prijavu 7. marta ove godine i predao im SMS-ove sa jezivim pretnjama. U startu je bilo jasno da poruke šalje ženska osoba, a sve ostalo je bila misterija. Pretpostavka je bila da je reč o fanatičnoj obožavateljki, zbog čega su odmah traženi listinzi, a njegov telefon uzet na proveru.

Počelo je sa ljubavnim porukama u kojima mu je naizled anonimna devojka pisala da želi da bude sa njim. Međutim, to je bio samo početak drame, jer je ubrzo ispred vrata svog stana pronalazio cedulje sa porukama. Posle toga su usledile pretnje smrću i na kraju jeziva upozorenja da će mu ubiti sina iz prvog braka.

 

[adsenseyu1]

Kada je prijavio slučaj, glumac je bio vidno uznemiren i zabrinut. Policija je proverom listinga otkrila ko je vlasnik telefonskog broja sa kojeg su slate poruke.

Ceo slučaj je u tužilaštvu, koje će posle saslušanja aktera ovog događaja i prikupljenih dokaza proceniti da li će protiv opsesivne devojke podići optužnicu i za koje krivično delo.

Petar Strugar ima dvogodišnjeg sina Zarija, kojeg je dobio u kratkom braku sa glumicom Ivanom Nikolić. Oni su počeli da se zabavljaju 2012, venčali su se u decembru 2013, a sina Zarija dobili su u junu 2014. Rastali su se šest meseci kasnije, što je šokiralo javnost i njihove prijatelje. Petar nije želeo mnogo da govori o razvodu od Ivane. Jedino što je rekao bilo je da su zbog deteta ostali u dobrim odnosima.

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:Alo)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]