KOMŠINICA OTKRILA MRAČNE TAJNE HIRURGA KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Prvu ženu ostavio sa trojkama, a druga u tangama pobegla od njega (INFO)

hirurg

Foto: Fejsbuk

Ispred zgrade na Dedinju u kojoj je par živeo juče su se mogli videti polomljeni ventilator, luster, čaše koje su ljubavnici u žaru svađe bacali kroz prozor.

Krv je bila posvuda. Rano ujutru oko četiri sata pucnji iz stana hirurga probudili su stanare.

[adsenseyu5]

Kratka, ali burna veza između glumice Ivane Panzalović (30) i uglednog plastičnog hirurga (59) Srđana Cvetanovića okončala se juče samoubistvom lekara koji je pre nego što je sebi ispalio metak u glavu, pokušao da ubije svoju duplo mlađu devojku.

RANJENA GLUMICA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Neka je Srđanu laka zemlja, a hvala Bogu što me je ostavio u životu!

“Pogledao sam kroz prozor i video tu devojku kako sva krvava sa čalmom na glavi izlazi iz zgrade i zapomaže. Bila je prekrivena krvlju. Nekoliko minuta kasnije stigla je policija”, priča sused.

Ranjavanju i suicidu prethodila je žestoka svađa, a susedi kažu da je bila samo jedna u nizu.

“Pre mesec dana čula sam zaglušujuću dreku u hodniku, izašla da ponudim pomoć i imala šta da vidim. Ivana je samo u tangama i majičici trčala po zgradi do ulaznih vrata. Pokušala je da ih otvori, ali Srđan je stajao sa spoljne strane i držao kvaku, da ona ne izađe.

[adsenseyu1]

Vrištala je na njega “Idiote doktorski, pusti me napolje”, a meni rekla da joj je “napravio šljivu na oku”. Odbila je pomoć. nije bila uplašena, bila je besna”, priča jedna komšinica.

Podsetimo, ovaj hirurg se do sada ženio dva puta.”Srđan se u mladosti zabavljao sa Tanjom sa kojom se venčao i dobio trojke

– Sonju, Nikolu i Milicu. Međutim, brak nije potrajao, a deca su mu retko dolazila, a on nije često pričao o njima osim o ćerci koja je skoro stupila u brak, pa se hvalio. Za Nikolu je pričao da nešto radi, išao je u SAD ali se vratio, a Milica je valjda završila dizajn”, rekle su komšije.

BEOGRAD: Čovek ispao iz autobusa i pao na glavu, ceo Surčin u šoku (INFO)

Kako pričaju, nakon majčine smrti, njegovog bolesnog oca Dragana je negovala Marija, medicinska sestra sa VMA, sa kojom se kasnije oženio i živeo u ovom stanu.

“Pre nekog vremena čula sam lupanje vratima, vrisku, a sutradan sam čula od komšinice da se posvađao sa njom i da je ona pobegla. To zna jer je videla Mariju i ponudila joj da dođe kod nje u stan kako bi joj pomogla. Nakon njenog odlaska, stan je bio zapušten, cveće se osušilo, nered je bio ispred vrata, neke stare saksije”, prepričavali su događaje.

Ivana se oglasila iz bolnice

“Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro. Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali mi nisu ugrožene životne funkcije. Desila se velika i neočekivana tragedija.

Imam podršku i ljubav porodice, lekara, prijatelja znanih i neznanih i ne stižem nikome da se javim. Hvala vam na brizi. Ovim putem svima hvala na velikoj podršci i ljubavi”, kratko je rekla i dalje uznemirena glumica.

Kako je istakla, da je predosećala da se ovako nešto može desiti, ne bi dolazila u tu situaciju. “Neka je Srđanu laka zemlja, a hvala Bogu što me je ostavio u životu”, navela je glumica.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Blic/Dunja Tulimirović, Ljubomir Tozev/Srbija Danas)

[adsenseyu4]