KOMŠIJE OTKRILE DRAMU U PORODICI: Skrivani detalje o Snežani Đurišić i njenom sinu, a zanimljiv je i odnos sa snajkom! (INFO)

majka-sin

Foto izvor: svevesti.com

Naime, lokalne prodavačice otkrile su da u velelepnoj kući u Jajincima još uvek živi Snežanina snajka, Markova bivša supruga.

Porodična priča između Snežane Đurišić i njenog sina Marka Gvozdenovića već danima puni medijske stupce. On tvrdi da ga je mama izbacila iz kuće i zabranila da se vrati u porodični dom.

A evo šta o tome kažu komšije. “Nju viđamo s vremena na vreme. Jednom nedeljno. Dođe, pazari, ode. Odvede dete u park, ali je tiha i povučena”, pričaju prodavačice.

[adsenseyu5]

Međutim, u kafani su više obavešteni.

“To je rak-rana Snežanine porodice. Marka odavno nismo videli, šta je sa Snežaninom snajkom ne znamo.

Svašta čujemo, ali Snežana se tako nosi kao da je bolja od svih. ‘Oćete ovo da stavite u novine? Aha. Dobro.

BEČ SE TRENUTNO TRESE SRPSKIH NAVIJAČA: Hiljade Srba krenulo ka stadionu, odjednom su svi stali i NAPRAVILI LUDNICU! (VIDEO)

Marko je uvek bio problematičan, valjda što je imao sve u životu, a Snežana nikada nit je pričala o njemu, nit je imala neku komunikaciju sa komšijama. Oni uglavnom sve drže u kući i pretvaraju se da je sve u redu”, kaže čovek u kafani u blizini.

Komšinica pak kaže da Snežanina snajka i unuk Luka žive u kući pored njene, dok Marko odavno nije dobrodošao ni u majčinu, ni u supruginu kuću.

“Snežanina snajka je anesteziolog i nekoliko puta je prijavljivala Marka da ju je fizički napao, pored toga Snežana je godinama plaćala njegove dugove i na kraju su obe digle ruke od njega.

Koliko znam, Snežana pomaže snajku i unuka finansijski, dok Marko viđa dete s vremena na vreme.On valjda sada živi kod nekih drugova, ma ko zna kuda se taj smuca sada”, kaže komšinica čiji sinovi su se u detinjstvu družili sa naslednikom pevačice.

[adsenseyu1]

U martu 2015. godine Drugo osnovno tužilaštvo pokrenulo je predistražni postupak protiv njega jer ga njegova supruga prijavila da ju je pretukao u njihovoj kući. Prošle godine u nezgodi na Banjici pevačicin naslednik udario je kolima u drugi auto, pa zbrisao s mesta nesreće. Policija ga je naknadno pronašla. Zbog svega toga komšije Đurišićeve opravdavaju njen postupak.

“Šta biste vi radili da imate dete koje vam prodaje sve što zaradite?! Da ne možete da ga urazumite, a stalno ga vadite iz bule?! Da li biste pustili da vam sve rasproda i kuću i imanje ili biste ga, kao ona, oterali? Nije njoj lako, samo njena duša zna koliko pati, ali šta da radi…”, pita jedan od suseda.

NOVA PRAVILA O REGISTRACIJI VOZILA U SRBIJI: Ko sve ostaje bez automobila (INFO)

Snežana na ovu temu nije želela da priča:

“Ne, ne, ne, ne želim to da komentarišem”, rekla je i spustila slušalicu.

Da je Snežana sina izbacila iz kuće, lično je potvrdio Marko u jednom intervjuu, rekavši da mu je majka sve uzela nakon očeve smrti, razbaštinila ga i da više nisu u kontaktu.

ZADNJIH SAT VREMENA ŽIVOTA JELENE MARJANOVIĆ: Evo šta kažu Marjanovići, a šta obdukcija i očevici! (INFO)

Inače, Marko je godinama pravio izgrede, a skrivio je i saobraćajnu nesreću u kojoj je devojka izgubila život, zbog čega je bio osuđen na četiri i po godine.

Kazna mu je kasnije smanjena na tri godine zatvora.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/Puls, Dragana Ivanović)

[adsenseyu4]