KOMENTAR MONIKE BELUČI: Evo kako je lepa glumica reagovala na emotivnu fotografiju Slobode Mićalović i Nebojše Glogovca (FOTO)

Monika

Foto montaža: Dnevne.rs/Printscreen/Instagram/Promo

Na dan kada je Nebojša Glogovac preminuo, u petak 9. februara, jedna od njegovih najbližih prijateljca iz sveta glume Sloboda Mićalović na Instagramu je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Na fotografij su ona, Nebojša, kao i njegov kum Vojin Ćetković, a Sloboda je samo kratko napisala: “Kume moj dobri, neka te anđeli čuvaju…”.

Ceca Bojković emotivno o Nebojši Glogovcu, “Porodičnom blagu”, i njegovoj čuvenoj opaski na njen račun: “Da mi je znati ko je gura?”

Usledile su brojne poruke podrške, ljudi su u neverici komentarisali tragičnu vest, a jedna od onih koja je takođe ostavila svoj komentar jeste i Monika Beluči.

IZA SEBE OSTAVIO GAVRILA I MILOŠA: Ovo su sinovi Nebojše Glogovca, a mlađeg naslednika gledali smo i na malim ekranima (FOTO)

Poznato je da su Monika i Sloboda ostale u kontaktu nakon snimanja filma “Na mlečnom putu”, te da vrlo često jedna drugoj komentarišu objave na društvenim mrežama. S tim u vezi, vrlo je izvesno da Monika zna ko je bio Nebojša, te koliko je blizak bio sa Slobodom.

Foto: printscreen/instagram

Svetlana Bojković o Nebojši Glogovcu i njegovoj čuvenoj opaski na njen račun: “Da mi je znati ko je gura?”

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)