KO SE ZADNJI SMEJE, NAJSLAĐE SE SMEJE! Dužnik u švajcarskim francima iz Srbije SMISLIO SLATKU OSVETU ZA BANKU (FOTO)

novac

Foto: Printscreen Facebook

Dužnik u švajcarskim francima iz Srbije rešio je da se osveti banci u kojoj je zadžen.

On je na Fejsbuku objavio da je odustao od elektronske uplate, već će svakog meseca ratu za kredit odnositi u banku u gotovini i to u metalnim apoenima.

“Svaki mesec ćete dobijati ratu u gotovini na šalteru ali u metalnim apoenima…i to pola sata pre kraja radnog vremena… pa brojte”, najavio je on.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Spremio je plastični balon od 10 litara u koji skuplja novčice za kreditnu ratu.

JEZIVA TRAGEDIJA: Motorna testera prerezala vrat dečaku (15) dok je sa ocem i dedom sekao drva

Dodao je da je da ima i odgovor za službenicu koja radi na šalteru u banci.

“Ako pitaju koliko ima para u balonu, sa namerom da uzmu bez brojanja… moj odgovor je ‘ne znam, vi odbrojte koliko je rata'”, napisao je on.

Već je pripremio prvih hiljadu švajcarskih franaka u metalu, a prema njegovim rečima do kraja meseca uspeće da sakupi ceo iznos.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

“Niste mi verovali kad sam svojevremeni pričao… evo dokaza, a biće i fotka kako ulazim u banku”, napisao je i objavio fotografije kao dokaz.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: fejsbuk)

 

 

1 Comment on "KO SE ZADNJI SMEJE, NAJSLAĐE SE SMEJE! Dužnik u švajcarskim francima iz Srbije SMISLIO SLATKU OSVETU ZA BANKU (FOTO)"

  1. Čovek je očigledno debil. Nije službenik banke kriv zbog politike, kako državne, tako i bankarske, koja je dovela do toga da ga jašu kao magarca. I ja sam jedan od doskorašnjih dužnika u francima, rado bih banku oterao u, pa svi znamo gde, ali nikako ne bih dozvolio sebi da se izd****** na pojedincu koji zarađuje za život radeći svoj posao, pa makar i za banku. Najbolje da ostane na poslu da broji pare dva sata nakon završetka radnog vremena, a on će baš da zajebe banku, ubilo se. Neće službenik banke dobiti slobodne sate ili keš za prekovremeni rad već kaznu što ne broji brže. A vi, ovakvi novinari, još ste veći debili što uopšte dajete medijski prostor ovakvim “pametnjakovićima”.

Comments are closed.