KO NOĆU BACA CVEĆE NA MESTO GDE JE UBIJENA JECA? Vladimir Marjanović misli da se ubica vraća na mesto zločina! (INFO)

borca

Foto: Telegraf

Šta god da kažemo, opet će se okreniti protiv nas. Moj sin je čist. I mi čekamo da se uhvati ubica – rekao je Vladimir Marjanović

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže za Telegraf da ni on, a ni Zoran više ne žele da komentarišu natpise u medijima koji se pojavljuju ovih dana. On tvrdi da je njegov sin čist i da nijedan član njihove porodice  ne bi nažao učinio Jeleni koja je, kako kaže, bila stub njihove porodice.

[adsenseyu5]

Šta god da kažemo, opet će se okreniti protiv nas. Moj sin je čist. I mi čekamo da se uhvati ubica. Ni Zoran, ni bilo ko iz naše kuće nema veze sa ubistvom. Svi mi nju volimo – kaže Vladimir Marjanović za Telegraf.

Na pitanje da li će sutra ili preksutra, kada je tačno dva meseca od nestanka, odnosno ubistva pevačice obići nasip i izaći na groblje, kaže da oni tamo idu svakodnevno.

Idemo čak i noću jer neko konstantno baca cveće. Ubica se, očigledno, vraća na mesto zločina.Juče, pošto je ploča postavljena neko se autom motao po nasipu. Čas je parkirao, čas je vozio – tvrdi Vladimir.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)