KAPITEN ORLOVA OTKRIO: Košarkaši razmišljali da OTKAŽU doček!

srbija

Foto: reuters

Doček na čuvenom balkonu za reprezentativce Srbije bio je organizovan i ove godine, za srebrne momke Aleksandra Đorđevića.

Košarkaši su na Eurobasketu dogurali do samog finala, i njihov uspeh je utoliko veći jer im javnost nije davala mnogo optimizma za medalju posle brojnih otkaza i povreda.

Međutim, još jednom se dokazalo da smo zemlja košarke, što je s jedne strane i prokletstvo – uvek stremimo ka zlatu i nezadovoljni smo bilo čime manjim od toga.

[adsenseyu5]

To dokazuju i reči kapitena Milana Mačvana, koji je otkrio da su igrači čak razmišljali da otkažu balkon.

-Strašno mi je krivo što sam treći put morao da se penjem na balkon sa srebrom. Čak smo glasali da li uopšte da izlazimo pred sve te ljude bez zlata. Znali smo da je doček već bio organizovan, ali smo razmišljali da otkažemo sve. Ipak, bilo bi bez veze da oduzmemo to pravo onima koji nikada nisu bili na balkonu, a mnogo je takvih. Verujte da nije lako popeti se tamo sa srebrom, bili smo utučeni – otkrio je Mačvan za “Novosti”, dodavši da je “za sve kriva Saletova generacija”.

FOKUS ISTRAGE PREUSMEREN NA ZORANOVOG OCA: Jedan detalj baca VELIKU SUMNJU na njega, trenutno je pod istragom (INFO)

– Moj otac je igrao drugu ligu za Borovo. Živeli smo u Vukovaru, a posle Saletove trojke Hrvatima počeo sam i ja da treniram. Uspesi iz devedesetih su mnoge od nas zarazili košarkom i naterali nas da ostanemo u njoj zauvek. To se oseća i u našem timu, Sale nas je zarazio harizmom i energijom. On je lider, on daje odlučujuće trojke, on donosi medalje.

NOVI DETALJI UBISTVA U BORČI: Ubica udarao čekićem po glavi Jelenu, a zbog jednog detalja NIKO NIJE ČUO njene vriske

-Delujemo kompaktno na terenu, ali svakome je potreban drugačiji tretman. Na nekog moraš da se izvičeš, a nekome da priđeš lepo. On to radi savršeno – rekao je Mačvan u opširnom intervjuu “Novostima”.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]