KAKVA JE TO LJUDINA: Pomoć najboljeg tenisera sveta STIGLA I U OVAJ GRAD u Srbiji

tenis

Foto/Tanjug/(AP Photo/Darko Vojinovic)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uplatio je danas pet miliona dinara Opštoj bolnici u Novom Pazaru za pomoć u borbi protiv korona virusa.

Đoković je imajući u vidu tešku situaciju u tom gradu lično kontaktirao rukovodstvo bolnice i ponudio da “Fondacija Đoković” odmah kupi sve što je neophodno za lečenje zaraženih virusom Covid-19.
“Đoković je već danas uplatio pet miliona za kupovinu zaštitne opreme, lekova i medicinskih aparata, a dogovor je da sledeće nedelje uplati još koliko bude potrebno”, rekao je Tanjugu direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović.
U pitanju je velika pomoć, ubedljivo najveća koju je Novi Pazar dobio, navodi Ćorović

ALARMANTNO, KORONA KOSI GRADOVE PO SRBIJI: Gde su uvedene vanredne situacije, koje mere važe i gde je NAJGORE (INFO)

“U ime svih građana Novog Pazara i svih zdravstvenih radnika zahvaljujem se na pomoći koja će biti iskorišćena za ovu borbu i za kupovinu zaštitne opreme, medicinskih aparata i lekova”, ističe Ćorović.

Đoković, koji je i sam zaražen korona virusom, na početku pandemije uplatio je milion evra pomoći Srbiji za kupovinu medicinske opreme, a značajna finansijska sredstva donirao je i Italiji, zemlji koja je najviše bila pogođena virusom.

 
(Dnevne.rs/Novosti online)