“KAKO DA NE ZAGRLIŠ DETE NA OČEVOJ SAHRANI” Pevačica Zlata Petrović ispričala tužne detalje susreta sa vanbračnim sinom Šabana Šaulića (INFO)

pevačica

Foto: Telegraf

Robert Šaulić, vanbračni sin Šabana Šaulića, prisustvovao je sahrani svog oca, a tom prilikom razgovarao je sa pevačicom Zlatom Petrović.

Zlata Petrović je zajedno sa Gocom Božinovskom prišla Robertu na sahrani Šabana Šaulića i u suzama ga zagrlila i pokušala da ga uteši.

Ja dete poznajem, ja sam živela u Šapcu, jer Hasanova majka i Šabanova majka su dve rođene sestre. Dok sam živela u Šapcu i nama je Šabanova majka bila pedeset metara od kuće, ona je dolazila svaki dan, svakodnevno smo se viđali i družili… U tom periodu dolazila su sva Šabanova deca kod bake, kad je raspust. I Robert je tada dolazio…

– Ja dete još iz tog perioda znam. Kasnije, neki duži period ga nisam viđala, samo putem medija kada je nešto izlazilo, i sada sam ga na sahrani videla. Ja sam majka, baka, ja volim svakog na ovom svetu, a posebno u ovakvim situacijama.

On je njegov sin, situacija je grozna u tom trenutku… Kako da ne zagrliš dete? Uvek bih ga zagrlila i uvek ću ga zagrliti! Ja sam takav čovek i svačije bih dete zagrlila i poljubila, a kamoli njega, pogotovo na sahrani njegovog oca! To je najosnovnije i ljudski, što bi čovek rekao.

MUŽ ME PROBUDIO USRED NOĆI SA SUZAMA U OČIMA, A IMAO JE SAMO JEDAN ZAHTEV: Imam samo 31. godinu, da li je OVO normalno?

Niko nije mogao da ostane imun na takve stvari. Neko zna da je on njegov sin, neko ne zna, ja sam dete viđala još kad je bio mali – rekla je pevačica.

Šaban Šaulić, koji je 17. februara nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, sahranjen je 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)