KAKAV SMO MI NAROD: Ponudila kuću BESPLATNO siromašnoj porodici, a onda su je ZASULI UVREDAMA na društvenoj mreži (FOTO)

kuca

Foto: printskrin /fejsbuk

Mila je u ponudi naglasila da bi porodica, naravno, tu živela potpuno besplatno. Kuća se nalazi u belopalanačkom selu Vrgudinac. 

Nišlijka Mila Vanić Janković objavila je na svom Fejsbuk profilu da želi da udomi jednu siromašnu porodicu u kući koju će naslediti od majke jer joj je teško da gleda kako kuća zvrji prazna i propada jer u njoj niko ne živi.

Kuća je stara, ali očuvana i porodica bi mogla u njoj da živi godinama, tek sa nekim manjim ulaganjima poput krečenja, a na duže staze i malo većim kao što je kupatilo pošto ga u kući nema

[adsenseyu1]

Mila se na ovakav korak odlučila posle dogovora s najbližim članovima porodice, jer u kuću retko dolaze, tek dva-tri puta godišnje – da je obiđu i otključaju.

Mila inače besplatno uz kuću na korišćenje ustupa i dvorište, njive, a stanari bi samo plaćali trošak za struju koju su potrošili.

ZAŠTO OVO NISMO ZNALI RANIJE: Pritisnuo je crni luk na ruku, nakon par minuta kasnije desilo se ČUDO!

Milu je dosad pozvalo čak 1.000 porodica, a onda je usledio šok.

[adsenseyu5]

– Prvo su me pravili sveticom, a onda su krenule strašne pretnje i uvrede, jer nisu izabrani baš oni – otkrila je Mila na svom Fejsbuku.

Konobar iz Hrvatske opleo po STRANIM turistima: “Loču, zanovetaju, škrtare na bakšišu, ali iz ove zemlje su NAJGORI”

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu4]