Kafići i restorani neće raditi za Novu godinu, 31. decembra radno vreme OGRANIČENO

horoskop

pixabay

Prof. dr Branislav Tiodorović, član kriznog štaba kaže da nema šanse da građani Srbije novu, 2021. godinu, dočekaju u kafani ili da to bude na bilo koji način organizovani doček!

“Mislim da ne postoji šansa da ugostiteljski objekti rade za doček Nove godine. Građani Srbije da dočekaju Novu godinu u kafani, ove godine neće biti! Neće biti organizovanog dočeka ni u hotelima ni na bilo kom drugom mestu.

Novu godinu, kao i Božić, treba dočekati u kući, u krugu najbliže porodice. Medicinski deo kriznog štaba je protiv toga i uvereni smo da će svi u Kriznom štabu to podržati”, kaže Tiodorović i dodaje:

“Verovatno će ugostiteljski objekti raditi 31. decembra do 20 sati, a 1. januara će sve u Srbiji biti zatvoreno. Drugog januara će raditi samo prodavnice prehrambenih proizvoda i dostava hrana, kao i apoteke i pumpe u delu za točenje goriva”, kaže Tiodorović i napominje da će ovog vikenda sve raditi do 20 sati – i ugostiteljski objekti i tržni centri kako bi se produžetkom radnog vremena smanjile gužve.

PROČITAJTE JOŠ: VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE: Dr Janković objasnio zašto deca NIKAKO ne smeju da prime FAJZEROVU vakcinu

Dr Tiodorović ističe i da će u januaru stići više od 50.000 doza Fajzerovih vakcina i da očekuje da će tada početi i vakcinacija zdravstvenih radnika.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)