Kafić usred Pazara pun gostiju, radi kao da nema korone?!

kafić

Foto: Facebook, Printscreen

Ranijom odlukom Vlade zatvoreni su kafići i restorani, a ta zabrana odnosi se i na igraonice, kladionice, kockarnice, frizerske i kozmetičke salone, kao i auto-perionice

U Srbiji je od danas zabranjeno okupljanje više od dve osobe, a od sutra važi novi režim trajanja policijskog časa vikendom. Ranije uvedeni policijski čas radnim danima i dalje traje od 17 časova do pet sati ujutro, uz zabranu kretanja na javnim mestima za starije od 65 godina koji žive u gradovima-

I tako je svuda, osim izgleda u Novom Pazaru, gde kafić Gazija, koji je, kako se navodi, u vlasništvu Moamera Zukorlića, radi punom parom.

SAVSKI KEJ VRVI OD LJUDI: Postoji li objašnjenje ili opravdanje za ovakvu neodgovornost i egoizam?

Kao što se može videti na fotografijama koje su objavljenje na Fejsbuk stranici “Ekskluzivno Novi Pazar”, lokal na Trgu Gazi Isa bega u Novom Pazaru radi kao da je normalna situacija, prepuni su i objekat i terasa!

Sve je ovo još tužnije, kada se zna da je Zukorlić, bivši muftija Islamske zajednice u Srbiji, a sadašnji predsednik Stranke pravde i pomirenja i predsednik Odbora za obrazovanje Narodne skupštine Srbije.

Sramno, zaista.

       

(Dnevne.rs/Kurir)