KAD SE ŽIVOT PRETVORI U PAKAO: Vesnu Pećanac sin je zlostavljao, pobegla je u prihvatilište i živela u bedi i depresiji!

glumica

Foto: printscreen/youtube

Poznatoj srpskoj glumici slavu i popularnost preko noći su zamenili tuga i beda.

Srpska glumica Vesna Pećanac ostvarila je brojne uloge kako na filmu i televiziji, tako i na pozorišnim daskama.

Bila je udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je upravo u njegovim filmovima “Lepota poroka” i “Čudo neviđeno”.

Publika je dobro pamti i kao Jeku iz serije “Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo”, a veliki deo karijere provela je u “Ateljeu 212”.

Vesna je obožavala svoju profesiju i govorila da nikada ne želi da ode u penziju, međutim porodične tragedije učinile su da se odvoji od scene.

Za kratko vreme izgubila je muža i roditelje, i nije mogla da podnese da gleda kako se ljudi oko nje smeju.Glumica nije krila da se u njen život uselila velika tuga i ona je pala u duboku depresiju.

Beograđanka htela da renovira stan, a onda je naišla na VELIKI PROBLEM

“U vreme bombardovanja Živko je iščileo. Osetila sam ogroman bol, preveliku tugu. Jedan sin otišao je da se monaši. Rekao je: “Meni su svi bedemi srušeni”. Ostala sam da zurim u zid, pala u depresiju. Nekada smo bili velika, vedra, složna i mnogoradna porodica… Nisam mogla da igram, zatražila sam penziju.

Posao komičara je da daruje radost ljudima, a ja nisam više imala radosti. Penzija – sedam hiljada dinara. Bili smo gladni. ” “Mislila sam da sam zbog toga potpuno izgubila memoriju. Jedna milosrdna šefica u samousluzi u blizini kuće godinama nam je hranu davala na kredit, volela je Živkove filmove. Još je bio živ.

Sećam se da sam jednom dobila neki novac, i mogla da biram da li da odem na pijacu ili njoj vratim deo duga. Odem, ipak, na pijacu. Iz kese mi je virio mladi luk i ja sam kružila po celom kvartu da me ona ne bi videla.

Ispričam Živku, a on mi kaže: Odigraj to na sceni. I to je život”, ispričala je Vesna svojevremeno.Nakon smrti supruga, život joj se pretvorio u novi pakao. Naime, u javnost je 2006. godine dospela informacija da Vesnu zlostavlja sin.

“Posle smrti supruga, plodnog crnogorskog reditelja Živka Nikolića, Vesna živi strašnim životom i neprestano vodi bitku sa sinom koji je više puta verbalno, pa čak i fizički maltretirao”, rekao je tada sagovornik. Glumica je tada iz porodičnog doma pobegla u prihvatilište za žrtve nasilja u porodici, kako bi se spasila zlostavljanja svog sina.

“Jadna žena nije imala izlaza i pobegla je od kuće. Utočište i dom je našla u jednoj nevladinoj organizaciji, koja je spasla od nasilja prihvatajući je pod svoj krov.

DANAS NAM UPLAĆUJU NOVAC: Neko dobija 10.280 dinara, neko 5.720! Idite do najbliže banke ili pošte i proverite koliko vama leže na račun!

Vesnin životni put je postao veoma težak neposredno posle Živkove smrti. Osamdesetih godina Pećančeva je otišla u Ameriku sa sinovima i mužem.Stigavši u Holivud, videli su da tu za njih nema mesta. “Pokupili su se jednog dana i krenuli nazad za Jugoslaviju. Otišli su u Crnu Goru, gde je Živko i umro 2001. godine.

Nakon suprugove smrti, glumica se vratila u Beograd sa sinovima zbog njihovog školovanja.Tada su i počele njene muke, koje su se, eto, završile u prihvatilištu za žrtve nasilja”, otkrio je tada izvor.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Puls)