KAD SE ODMOR PRETVORI U KOŠMAR: Srpkinju UJEO KONJ u Sutomoru dok se vraćala sa plaže?!

plaža

Foto: Dnevne.rs/PIxabay

U Domu zdravlja Bar je potvrđeno da je neimenovani ženu iz Srbije ujeo konj!

– Vraćala sam se sa plaže Štrbina. Na livadi je bilo nekoliko konja. Jedan Rus je išao ispred mene, prišao konju, pomilovao životinju i prošao. Prošla sam i ja, međutim, iznenada sam osetila kao neki udarac od pozadi, neprijatan i jak bol u predelu leđa. U momentu nisam znala šta me snašlo. Instiktivno sam rukom dohvatila bolno mesto. Na prstima su ostali tragovi krvi. Ujeo me konj – prepričala je žena nesvakidašnju situaciju i dodala da se odmah obratila lekaru.

Prisutni u domu zdravlja su je gledali sa nevericom.

– Kad sam se požalila, većina ljudi me gledala sa nevericom, a neki su se i nasmejali. Meni do smeha nije – kaže žena dodajući da u Sutomoru ima mnogo pasa lutalica i krupne stoke.

Neimenovana žena je iz Srbije, a godinama letuje u Sutomoru gde ima kuću.

– Moj odmor pretvorio se u odlazak lekarima – priča očajna srednjovečna žena.

TRAŽIMO DEVOJČICU IZ PRIČE KOJA JE RASPLAKALA SRBIJU! Ako je znate, javite se! Pogledajte šta kaže autor tvita koji je raznežio sve! (INFO)

U Domu zdravlja Bar je potvrđeno da je ženu ujeo konj. Dostavili su izveštaj lekara veterinarskoj inspekciji.

– Konj nije nađen. Na osnovu pregleda konja utvrđuje se terapija koju žena treba da primi – kazali su u Domu zdravlja Bar.

Veterinari tvrde da je retkost da konj ujede, ali se dešava. Konji mogu da obole i od besnila, ali poslednjih godina veterinari nisu zabeležili takav slučaj.

VRATILA SE U RODNO SELO DA GAJI JAGODE: Marija Petronijević povukla se iz JAVNOG ŽIVOTA, a sad je pala u OČAJ!

Između Sutomora i Čanja nalaze se divlje plaže Štrbina i Maljevik. Netaknuta priroda, šljunkovite plaže, biserno čista voda, kao i lekoviti blato razlozi su zbog kojih se dolazi u ove uvale. Ipak, prisustvo čopora i krda stoke nije atrakcija već predstavlja rizik.

           

(Dnevne.rs/Izvor: Večernje novosti)