JOVANA JOKSIMOVIĆ O PROBLEMIMA: “Čekala sam jutra kada ću moći da ustanem iz kreveta!”

voditeljka

Foto: Printscreen/youtube

Voditeljka Jovana Joksimović prihvatila je angažman i od 5. marta će se gledaocima “Prve”, zajedno sa Srđanom Predojevićem predstaviti u “Jutarnjem programu” ove televizije.

Kaže da je ovaj korak bio sasvim logičan, a na priče da su ona i njen kolega prešli za velike novce, te koliko joj je bitan finansijski aspekt, odgovara:

– Nije presudan, ali je važan. Dobili smo i više od ugovora, apsolutno sve zahteve koje smo imali u pogledu kapaciteta da bismo kvalitetno radili, menadžment nam je ispunio – kaže Jovana za “Stori” i nastavlja:

– Nije dobro da na posao odlazite bez adrenalina, pozitivne treme i uzbuđenja. Ako stvari postanu rutina, iste i monotone, treba ići dalje. I treba biti hrabar – dodaje ona.

Suprug Željko Joksimović pruža joj najveću podršku, a voditeljka otkriva da je protekla godina za nju bila i te kako stresna.

HOROSKOP ZA SUTRA (15. maj 2018. ): Ovan dominira, Lav i Jarac u ljubavi, Devica privlači Strelca (ASTROLOGIJA)

– Imala sam izuzetno komplikovanu trudnoću, pa sam jedva dočekala da ih vidim i da se sve završi dobro po mene i po bliznakinje. Zatim, imala sam vrlo težak porođaj i bilo je potrebno mnogo ljubavi i strpljenja da se fizički oporavim.

-Sećam se da sam jedva čekala jutro kada ću ustati dovoljno jaka da ih podignem iz kreveta i uzmem u naručje – otkriva Jovana Joksimović.

Na pitanje šta radi u situacijama kada obe plaču u isto vreme, kaže:

Preticao kamion po zavejanom putu, u sledećoj sekundi se desila teška nesreća (VIDEO)

– Plačem i ja s njima (smeh). Šalu na stranu, uvek je neko uz mene baš zbog takvih situacija.

Imam pomoć svoje majke, Željkovu, Kostinu, kao i devojaka koje rade kod nas.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)