JOVANA I SRĐAN NAŠLI NOVI POSAO?! Evo šta će raditi posle TV!

voditelji

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, Foto: Instagram/jovanamac

Vest da Jovana Joksimović i Srđan Predojević, tek nakon što su počeli jesenju sezonu na TV “Prva”, napuštaju ovu televiziju šokirala je mnoge, a i dalje nije poznato gde bi poznati voditeljski par mogao da pređe. Ipak, ono što je sigurno, iako se odluče da više ne rade kao voditelji, imaće čime da se bave.

Ukoliko odluče da više ne sede u studiju i ispred kamera, Jovana i Srđan mogli bi da se bave uređivačkom funkcijom. Kako iza sebe imaju dugododišnje novinarsko iskustvo, a između ostalog u protekle dve godine uspešno su i sami uređivali Jutarnji program na TV “Prva”, nije isključeno da ostanu u novinarstvu ali samo kao urednici.

Uz to, malo je poznato da je Srđanu druga ljubav pored novinarstva letenje. On je u Vazduhoplovnoj akademiji SMATSA završio školovanje za pilota.

– Položio sam i za pilota privatnog aviona. To je jednomotorni avion za sportske namene, što znači da ne mogu da prevozim putnike, a to mi i nije cilj jer mi porodica i vreme ne dozvoljavaju da upišem još jedan fakultet. Ispit za pilota sam položio posle 40 časova letenja sa instruktorom i 20 časova teorije – objasnio je jednom prilikom Srđan.

VODITELJI JOVANA I SRĐAN SU OTIŠLI SA PRVE TELEVIZIJE zbog OVOGA, a sada su uputili BRUTALNU PORUKU menadžmentu?! (FOTO)

On je do prošle godine radio u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA), na radnom mestu potparola.

S druge strane, Jovana Joksimović još 2016. godine osnovala je agenciju za komunikacije i odnose s javnošću i uspešno se bavi PR-om od tada.

Samim tim, nije nemoguće da se šarmantna voditeljka upotpunosti oprosti od televizije i sasvim preorjentiše na marketing.

Takođe, Jovanin suprug Željko Joksimović, prošle godine je otvorio svoju televiziju, a kada smo je upitali da li bi prešla da radi kod muža, voditeljka je tada odgovorila:

voditelji

FOTO: INSTAGRAM/SRDJAN.PREDOJEVIC / INSTAGRAM

– Ja se bavim informativnim sadržajem, dnevnopolitičkim temama. A to nije koncept koji moj suprug pravi. Tako da, ako bude odlučio da otvora neku televiziju koja će biti informativnog karaktera, rado ću razmisliti o ponudi koju mi bude dao – rekla je u martu ove godine Joksimovićeva.

 

(Dnevne.rs/Alo/Blic)