JEZIVI DETALJI UBISTVA U PANČEVU: Biljanina ćerka (12) videla kako joj očuh ubija majku, a onda iznela bebu iz stana

ubistvo

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Siniša Radovančev (50) iz Pančeva nožem u grudi ubio je nevenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30) nakon svađe tokom proslave njenog rođendana, a sve je gledala njena ćerka!

Biljana se porodila pre 20 dana i na svet donela devojčicu, koju je nakon zločina iz stana iznela Biljanina ćerka iz prvog braka.

Jezivo ubistvo dogodilo se u utorak oko 18 sati u zgradi u naselju Sodara, a kako saznajemo, u sobi je u tom trenutku bilo novorođenče i Biljanina dvanaestogodišnja ćerka. Bebu su preuzeli radnici Centra za socijalni rad, a starija devojčica je odvedena kod babe.

[adsenseyu5]

Bio u kućnom zatvoru

Poznanici porodice s kojima smo juče razgovarali kažu da su se Siniša i Biljana često svađali u poslednje vreme.

– Biljana je bila lepa i zgodna žena. Izvinjavala nam se ponekad zbog buke koju prave. U utorak su slavili njen rođendan. Međutim, nešto kasnije čula se galama. Potom je komšinica videla Sinišu kako je istrčao iz stana. Delovao joj je izgubljeno – priča stanar zgrade.

SAMA JE KRIVA ZA SVOJU SMRT: Skandalozni komentari na račun brutalno ubijene majke dvoje dece

On navodi da se Siniša verovatno sam prijavio policiji, jer je dolazak patrole sačekao ispred zgrade.

– Nije se bunio, samo je ušao u kola. Ubrzo je iz stana izašla uplakana Biljanina ćerka sa bebom u naručju. Tad smo saznali šta se dogodilo. Šokirali smo se – kaže komšija koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

NAJŽEŠĆI MOMAK BIVŠE JUGOSLAVIJE: Samo sa njim i sa Titom niko NIJE SMEO da se kači (VIDEO)

Drugi stanar navodi da su se nevenčani supružnici verovatno svađali zbog novca jer je navodno Siniša bio u dugovima.- Iako potiče iz bogate porodice, čuo sam da je podigao velike kredite. Ranije je osuđen za nanošenje teških povreda i nosio je nanogicu, bio je u kućnom zatvoru – kaže ovaj stanar.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu2]