JEZIVA TRAGEDIJA: Mladenci hteli da iznenade roditelje – nisu ni sanjali da lete u smrt (INFO)

par

Dejvid i Margaret-En Rouz su za uskršnje praznike želeli da iznenade svoju porodicu, i da privatnim avionom dođu kod njih. Međutim, sve je prošlo daleko gore nego što se iko nadao.

Dejvid i Margaret su bili u braku manje od godinu dana, te su ih svi opisivali kao savršen par. I dok je Margaret bila doktorka, Dejvid je bio inženjer u jednoj većoj firmi. Njihov avion je poleteo iz Dandija gde su živeli, a trebao je da sleti u Tir, gde je Margaret odrasla sa majkom i sestrom.

Međutim, avion se izgubio sa radara oko 13.50 časova, blizu gradića Obana, a šest sati kasnije je pronađena olupina sa njihovim telima. Doktor Džon Holidej koji je dugo radio sa Margaret, istakao je kako je ona bila neverovatan doktor i da je samom pojavom šarmirala sve oko sebe.

“Poznajem je od 80-ih godina, zaista je bila sjajna osoba i ovo je neverovatan gubitak za sve nas”, rekao je doktor Holidej.

Prema prvim informacijama, Dejvid je izgubio kontrolu nad avionom, koji je neverovatnom brzinom padao ka brežuljku na kom je nađena olupina, pa apsolutno nije bilo šanse da se on i njegova supruga izvuku živi.

Brojni meterolozi su rekli da ni vreme tog dana nije bilo savršeno, pa je i ono imalo velikog uticaja na ovu nesreću.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(24sata)